![]() |
Alıntı:
|
Çok sevindim ama bence hiç gerek yoktu kapatıyoruz tekrar açıyoruz die.saçmaalık..genede çok sevindim alen abisiz bir tiribün olamaz |
Çarşı Bitmez Dedik Bitmedi ! |
Fotomaca tesekkurler mi??? Bu kadar yalan haber yazan, bir dedigi bir dedigini tutmayan ve sadece tiraj kaygısı tasıyan bi gazeteye besiktas forumlarından birde tesekkur ediliyor :) Herhalde yanlıslıkla yazıldı.. Fotomac kotu turk basının en buyuk yuz karasıdır!! |
oh bee |
Çarşı bi ruh tu we bizler inanıyorduk ki yaşamlar sona erer hayatlar biter ama ruhlar hiç ölmeZZZdiİİİİİ we gerçek odur ki bizim ruhumuz hiç bir zaman ölmicek hep beraber hep en yükseklere ÇARŞI SARSICAK ULANNNNN....!!!!!!! |
Arkadaslar o kadar sevınmeyın yalan haber olabılır alen abı eğer nasıl kapattık dıyorsa elbet actık dıyede konusma yapar ama hanı dıyor ya herseyın ılacı zaman dıye zamanla göreceğiz ama hıc zannetmıyorum ınanın sızden daha cok ıstıyorum ama fotomac hep böyle haberler yapıyor asıl kısılerden duymadan ınanmayalım |
süper |
alen bitti artık yaşlandı artık iyice kapatmak ne demekmiş ya kimsinizki kapatıyorsunuz bunlar papaza kızıp oruç bozuyorlar |
GE-Lİ-YO-RUZ ;) |
Türkiye`de Saat: 04:51 . |