![]() |
İşte yaralıların isimleri İzmir Konak'ta meydana gelen patlamada 1'i albay 3 asker ve 7'si polis olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı http://www.haberturk.com/2008/08/21/...araliiklil.jpg İzmir Konak'ta polis servisinin geçisi sırasında plastik patlayıcı kullanılarak uzaktan kumanda ile gerçekleştirildiği sanılan ve henüz herhangi bir terör örgütünün üstlenmediği patlamada yaralananların isimleri şöyle: Albay Ahmet Kılıç (Hatay Askeri Mevki Hastanesi'nde ) Er Hüseyin Aslan (Hatay Askeri Mevki Hastanesi'nde ) Er Murat Bekirgül (Hatay Askeri Mevki Hastanesi'nde ) Polis memuru Hakan Babürhan ( Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ) Polis memuru Abbas Kalander ( Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ) Polis memuru Sacit Kaskatı ( Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ) Polis memuruHüseyin Kirazdiken ( Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ) Polis memuru Abbas Kalander'in durumunun ağır olduğu bildirildi. Patlamada yaralanan ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören sivillerin isimleri ise: Göksu Gezer, Ayşe Yenidoğan, Özgür Yenidoğan, Ramiz Yenidoğan, ve Mehmet Ali Yarar Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yararlılar ise : Hüseyin Arısoy, Doğan Özden |
geçmiş olsun hepsine, bir an önce iyileşirler umarım... ayrıca son bulsun bu patlamalar... |
Allah aciL şifalar versin .. |
Türkiye`de Saat: 11:17 . |