![]() |
Oruç tutmayan avukata dayak! http://img.mynet.com/ha3/o/orucdayak.jpgAnkara Barosu avukatlarından Erdal Güzel, trafikte tartıştığı bir minibüs şoförününün “Sigara içiyorsun, oruç tutmuyorsun” diyerek kendisini dövdüğünü iddia etti. Erdal Güzel, avukatı Asım Kılıç ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak, Cumhuriyet Savcısı İlhan Ayaz'a ifade verdi. Avukat Güzel, ifadesinde, sabah saat 09.45 sıralarında, Sıhhiye'de otomobiliyle seyir halindeyken, bir minibüsün önünde aniden durduğunu, bunun üzerine “ne yapıyorsun” anlamında el hareketi yaptığını kaydetti. Daha sonra yoluna devam ettiğini anlatan Güzel, kırmızı ışıkta durduğu sırada, “otomobilinin kapısını açan minibüs sürücüsünün kendisine küfrederek, ‘hem sigara içiyorsun, oruç tutmuyorsun hem de korna çalarak artistlik yapıyorsun' diye saldırdığını” iddia etti. |
bnde tutumuyom erkeksen gel döv, bekliyom |
Burası Türkiye...Her türlü şey oluyor işte.Daha neler görcezz acaba |
İlginç, inanasım gelmiyor böyle bi habere...Tutanda var tutmayanda, kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok, sonuçta Allah'la kul arasında olan bir şey... |
zevalı sana sanki şoför ! . |
saygısız insanlara saygısızca karsılık veriliyo..cok yazık..tabii bu haber için sölemiorum genel anlamda..Allah ile kul arasında olan bi olay kimse karısamaz.. |
saçmalığa bak |
herkes kendi ibadetine baksın |
Ben inanmıyorum bu şekilde olduğuna. Trafikte bir tartışma çıkıcak ve bunun nedeni birinin oruç tutmaması olucak.Saçmalık bence inanmıyorum ben. |
Kul ile Allah arasındaki inanca müdahale etme yetkisini nereden alır böyleleri anlamıyorum... |
Türkiye`de Saat: 04:30 . |