![]() |
Beşiktaşın hakkını en iyi savunan yazarımızdı...Allah Rahmet eylesin Beşiktaş aşığı bir yazardı her şekilde objektif ve söylediğinden çekinmeyen biriydi.Beşiktaş için büyük kayıp..Cenazesine tüm beşiktaşlılar gitmeli.. |
Kazım Kanat Abimizi Kaybettik... Bi yerlere mesaj yazmak istedimm ama heralde pek bi yerde kendimi de duyuramam. Ben de hemen buraya koştum, beşiktaşlı arkadaşlarımın yanına. Heralde onlarda benim kadar üzülmüştür. Gerçekten çok üzüldüm. Bi saflığı wardı, bi insanlığı. O yüzden çok sewerdim Kazım abiyi. Gerçekten ağlicam, ama tutuyorum kendimi. Kazım abi, sana Allah'tan rahmet diliyorum, mekanın cennet olsun... Ailesinin ve tüm beşiktaşlıların başı sağolsun... |
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :(:(:( |
üf ya çok üzüldüm Allah rahmet eylesin :s |
Herkesin birgün yaşayacağı son senide arasına aldı demek :(:( Üzülmemek elde değil... Mekanın cennet olsun Kazım Abi... |
Radyodan duydum acı haberi .duyar duymaz kilitlendim kaldım .Defalarca kanser illetini yendigi halde zaturreye teslim oluşuna inanamıyorum. zaten köşe yazısında bahsetmiş kanseri yendim ama şu mantar beni zorlayacak demiş.Gözyaşlarımı tutamadım. İnsan ailesinden birine ölümü yakıştıramaz başına geldiginde de şok olur . Ben babamı da akciger kanseriyle beraber seyreden zaturre yüzünden kaybetmiştim kazım abininde aynı illet yüzünden gidişi babamı ikinci kez kaybetmiş kadar üzdü beni .. mekanın cennet olsun.kafandaki şapkan , teknede rüzgara karşı duruşun . .. anlatılacak gibi değil kazım abi. pes etmek yakıştı mı sana .. |
Bende yeni gordum internet sayfasından şok oldum allah rahmet eylesin aylesine ve camiamıza sabır diliyorum. |
allah rahmet eylesin :(:( mekanı cennet olsun:(:(:( |
Kazım abi seni özliyeceğiz... Allah Rahmet Eylesin. :(:(:(:(:(:(:( |
allah ailesine sabır versin inşaallah şahadet getirmiştir imanı ile vefat etmiştir çünkü ben budiztim diyip duruyordu merak ediyorum acaba hangi inanca göre gömülecek |
Türkiye`de Saat: 00:10 . |