![]() |
En çok da o çok istediğin Beşiktaşın şampiyonluğunu göremeden gittiğin için üzülüyorum Kazım Abi...Bayrakları hazırlamıştık oysaki... |
allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağın bol olsun Kazım Abi.... |
Tüm bjk camiasının ve ailesinin başı sağolsun |
Kanatlarımız kırıldı resmen iyiler erken gider derler ya inanıyorum bu söze seni çok özlüyecez çoook |
mekanı cennet olsun .... |
:(:(:(:( Allah Rahmet Eylesin.... |
Yorumlarını sevmediğim bir spor yazarıydı.. Ama onun hayat mücadelesi takdire değerdi..Kanser gibi bir illeti yenip zatürreye yenilmesi gerçekten acı veriyor.. Sınıftaydım haberi aldığımda GSlı bir arkadaşın telefonuna gelmiş haber.. O da gülerek söyledi..Şok oldum..İnanamadım.. Kartalim_ da demiş.. Daha nekadar oldu ki Santrada göreli onu..Son yazısını okuyalı kaç zaman geçti? İnanmak elde değil.. Kanserin geçtiği vücudun zatürreye dayanması zor olmuş..Kendine dikkat etmeliydi Kazım Kanat..Çok hafif görünen bir hastalık bile onu derinden etkiler.Bunu biliyor olmalıydı..Her neyse .. Türk futbolu çok büyük bir tecrübe kaybetti.. Ekranların çok değerli ve keyifli bir yüzünü kaybetti.. Kazım Kanat'a Allah (c.c) 'dan rahmet.. Hepimize de baş sağlığı diliyorum..Çünkü biz Beşiktaş'lılar onun en yakınıydık.. |
sok oldum yaa:( allah rahmet eglesin mekanin cennet olsun kazim abii |
çok üzüldüm Bir beşiktaşlı olarak beşiktaşı(programlar olmak üzere) üstün tutan ve tutturan tek yazardı.... |
allahtan rahmet yakınlarına ve beşiktaş camiasının başı sağolsun mekanı cennet olsun |
Türkiye`de Saat: 07:56 . |