![]() |
Tarihin en büyük virüs saldırısı olacak 24 Kasım 2008 http://www.besiktasforum.net/forum/images/news/6542.jpg Tarihin en büyük virüs saldırısı olacak 24 Kasım Pazartesi günü tarihin en büyük virüs saldırısı olacak. Dünya çapında 500 bin bilgisayardan alınan bilgilerine göre, 24 Kasım'da truva atı ve virüs salgını gelmiş geçmiş en büyük rakamlara ulaşacak. Bilgisayar korsanları, internet üzerinden alışverişin had safhaya çıktığı zamanları özellikle kolluyor. Bayram ve yılbaşı gibi özel günler öncesi, internet başında saatlerce alışveriş yapan ve güvenliğine yeterince dikkat etmeyen kullanıcılar, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Bu yüzden uzmanlar, internet ortamında alış veriş yaparken tedbirin elden bırakılmaması uyarısında bulunuyor. |
Bilgi İçin tşşürler . |
sadece 24 kasımda değil herzaman çok dikkatli olmak gerekiyor. bana hala internetten alışveriş ters geliyor |
internetten alışverişi oldum olası sevmem çok tehlikeli |
teşekkürler meriç bilgilendirmen için... |
Teşekkürler bilgilendirmen için |
tehlikeli saatler başlıyor |
internetten hiç alışveriş yapmadım yapmam da billgisayar kasper e emanet güveniyorum sana kasper göster kendini :D |
bugün net e bağlanmasak:D:D... |
Alıntı:
|
bana henüz bişi olmaadı :D |
banada bişi olmadı ben internetimi burakamam ki virüs yüzünden yaa deliririm:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 10:34 . |