![]() |
Kocası kafasına ekmek bıçağı sapladı Bu bir kavga değil.. Sadece şakalaşıyorlardı Samsun'da, şakalaştığı kocası tarafından kafasına ekmek bıçağı saplanan genç kadın, ağır yaralandı. Kafasında bıçakla hastaneye getirilen kadın, ameliyata alındı Samsun'un Hastane Mahallesi'nde önceki akşam meydana gelen olayda, iddiaya göre, yaklaşık bir yıllık evli oldukları belirtilen 24 yaşındaki A.K. ile kocası T.K. (24), evlerinde şakalaşırken birbirlerine ekmek bıçağı atmaya başladılar. Kocasının kendisine doğru attığı ekmek bıçağı kafasına saplanan A.K., ağır yaralandı. Genç kadın, kafasında bıçak saplı halde cankurtaranla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan A.K., Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kadının kafasındaki bıçak operasyonla çıkarıldı. Bu arada Unkapanı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan T.K'nın ise, şakalaşırken attığı bıçağın eşinin kafasına saplandığını söylediği öğrenildi. Polisteki sorgusu tamamlanan T.K., Adliye'ye sevk edildi. T.K daha sonra nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/IF5A6%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]http://www.haberturk.com/galeriler/116625/1_k.jpg |
Şakayla karışık hatunu gönderecekmiş neredeyse...:D Bıçakla da nasıl şakalaşılır anlaşılır gibi değil yani... |
Alıntı:
ama iyi saplamış abla öle deme :D |
:D buunu yapan insan mı :D |
Alıntı:
|
wayy gürkana bakk yürüüü :D |
Alıntı:
vazgeçtim tutun napcam belli olmaz iş almayam asker öncesi başımıza:D |
:D:D:Doharas :D... |
Tam bir Türkiye'ye özgü "Ne Koydun lan kafana" durumu.. |
bıçakla şaka olurmuymuş insan balta satır gibi şeyler seçerki sonuç garanti olsun :p deli bunlar ya :D |
yhok artık :D |
şaka anlayışlarına hayran kaldım valla.. |
bıçakla şaka mı olur entersan bi aileymş |
eee herkesın saka anlayısı farklı :D |
eee.... dır dır dır !... dır dır'ın sonu bu işte..hoş bişey değil ama... sabrı son noktasına kadar zorlarsa olacağı bu..:D:D:D |
haydaaaaa irfan abiyide kaybettık ıyı m :D |
bu haberi görünce konuyu kim açmış diye bakma gereksinimi bile duymadım açsa açsa arzu açar dedim. Allah korumuş ya |
cınayetler benden sorulur bılmıomusun :D |
Alıntı:
|
ecelin gelio farkında dıılsın hüsam :D |
Alıntı:
|
her şaka bir değilmiş bunu örnek olarak bir kez daha gördük kesici aletlerin ve silahın şakası olmaz |
onur karsında dusın kı ben varım ay canım elımden kaydıı dıye bıcak olurr , jılet olur, ustura olur fırlatmassın dogru sule bak :D:D |
Alıntı:
:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
o anki piskolojime bağlı arzu piskopata bağlarsan beni sana çin işkencesi bile yaparım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen ablacım .. ;) |
Alıntı:
|
Yhangi filimden bi sahne bu :D |
Alıntı:
Aman Allah'ım keşke bu yazıyı görmeseydim...:D Saygılar,hürmetler İrfan Bey...:D Sabrın sonu selamettir,başa gelen çekilir...:D demiştir kadıncağız...:D |
Tabiiki tüm kadınları kastetmiyorum Hazel,ama ben nicelerini gördüm ki valla hep hayret etmişimdir ; kocaları baltayı falan neden geçirmiyor kafasına diye..:D:D |
Alıntı:
|
sevıyo olabılır mı :D |
Alıntı:
|
kafaya tak bıçağı ondan sonra şakaaaa kadın nasıl söylesin hem kendi sülalesi hem adamın sülalsei hastahaneye gelmeden yapmıştır tenbihi devlet devlet olsa o adamı bırakmaz teşebbüs resmen ya illa ölmesi mi lazım kadının kafasının ortasına bıçak saplanmış hakkaten şaka gibi yani |
şaka mı her şaka da bi gerçek payı wardır:D |
kafamı bozmayın çok şakacıyım ha .D:D:D |
| Türkiye`de Saat: 00:50 . |