![]() |
Dövüldü, apartman boşluğuna atıldı Mersin'de şarkıcılık yapan bir kadının, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı tarafından dövüldükten sonra apartman boşluğuna atıldığı iddia edildi. Edinilen bilgiye göre olay, Gazi Mahallesi Esen Apartmanı'nda meydana geldi. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, eğlence merkezlerinde şarkıcılık yaptığı öğrenilen Azize Ç. adlı kadını, apartman boşluğunda feci şekilde dövülmüş halde yarı baygın vaziyette buldu. Kanlar içindeki kadına sağlık görevlileri tarafından önce olay yerinde müdahale edildi. Uyuşturucu aldığı ileri sürülen kadın, daha sonra Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edildi. Azize Ç., tedavisinin ardından taburcu edilirken, kendisini dövdüğü ileri sürülen erkek arkadaşı T.S. ise, polis tarafından aynı apartmanda yakalanarak gözaltına alındı. http://img4.mynet.com/ha4/m/mersin-dayak4.jpg |
Yazık...çok yazık... |
ben bu adamııı.............. |
bu konun yeri burasi degil her alde ... yanlis bolum |
bılıyıorum burası olmadıgını modlardan rıca ettım ender sen kafanı yorma onlar haberler bolumune tasıcak ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
katlıyorum abııı sıze ulkemızde ne havyan (gercı hayvanlara saygısızlık oluyorda) ınsanlar varmııssss ...sonucta bır bayan ve kız arkadasınnn bu adamı omur boyu ceza verecen kı akılansınn |
Konu bayanlar Basketbolla bir alakası olmadıgından haber bölümüne tasınmıstır... İyi Forumlar |
saol metoooo.. |
seref yhoqsunu erkek die qecinen zawaLLı..aLLah cezanı wersin köpek ! |
kadının büyük haytası olmasa bu haLe geLmezdi . şiddet iyi bişi degil bebni yanLış anLamayın ama mutLaka vardır bişLr... ben şahit oldugum olayLardan yyola cıkıym:) işkembeden atmayın durduk yere bu sopa bir egLence merkezinde şarkı soyLeyen bayana atılmaz :.. hayvan herif hiçmi acımadıın :) |
Kim bilir ne oldu ki o kadar dövdü adam:S |
ne olursa olsun erkekler sözunu gecıremeyınce nedense fızıksel güç gösterısı yapıo |
naparsa yapsın bunu yapmasını gerektirmiyodu bazı erkeklerin tek bildigi gücünü kullanmak zaten insanlıktan çıkmışlar artık suç kadındaysa da başka şekilde çözebilirlerdi yazık olmuşş kadına.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Peki sevgili dostum,sen aynı şekilde bir kadını çok geçerli sebebin olsa dövermisin... Peki sevgili dostum sen,çok gecerli sebebin olsa ve karşında de çok güçlü kuvvetli biri olsa aynı şeyi yaparmısın..sanmıyorum... Sebebi ne olursa olsun ,kendinden güçsüze şiddet uygulamak ancak gelişmemiş beyinlerin ürettiği bir çözümdür.. |
offf off yazık kadına |
Alıntı:
benden ne kadar güçlü bi kadın varmı onuda bilmiyom ama söyLe söyLim benden gücLü biri olsa damarıma basması yeter kim olursa olsun farketmiyor ... konuyu arastırmadan yorum yapmayın Lütfen... ben burda adam iyi yapmısta demiyom.... |
Alıntı:
kadın kadınLıgını ilecek.... bence ben adamı savunmuyrum burda hak etmese dövmezdii hem adam zewk icin mi dövmüş nasıl algıladınız onuda merak etim. |
Alıntı:
bence konunun aslı ne olmadan yorum yapıyosun meLikecim daya hak edenLerde var dimi günümüzde :D örnek aksaray ceza ewi :p |
Alıntı:
sende konunun aslını bilmeden yorum yaptın ama :) isterse sabah 5 de gelsin onu o şekilde yola getiremez hem madem adam rahatsız olmuş kadını o hale getirmiş bıraksaymış o zaman onunla yaşamayı seçen o sonuç çok mu ii olmuş böyle..sen mesela öyle bi yerde senin dediğin gibi bi iş yapan bi kadınla birlikte olurmuydun olsaydında katlanırmıydın buna yoksa sende o halemi getirirdin onu ? dediğin gibi burdan konuşması kolay.. :) |
Alıntı:
bu ülkede namus için can aLanLar var siz haLa karsındaki bayan güçsüz biri sen dövermiydin diyorsunuz sizin birlikte oldugunuz insanda bunu yapsa arakanızı döner gülersinz sanırm :) bu son sözLeri yanLış analama sakın :p |
Alıntı:
ben msn den verdim sana cevabımı arkadaşım :D anlayanlar anlar merak etme :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
sus nankör :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
şüpheliyimm :p |
Alıntı:
|