![]() |
Internet Explorer kan kaybediyor Microsoft'un pazar lideri internet tarayıcısı Internet Explorer, tarihinin en düşük kullanım oranına ulaştı. Microsoft'un pazar lideri işletim sistemi Windows sürümleri sayesinde yenilmez konumda olan İnternet tarayıcısı Internet Explorer'ın kullanım oranı, bağımsız değerlendirme kuruluşu Net Applications'ın sağladığı Tarayıcı Pazar Payı verilerine göre %68.15'e düştü. Geçtiğimiz Kasım ayında ilk defa %20 pazar payına ulaşan Firefox, Ocak ayının başına gelindiğinde yükselişini devam ettirerek %21.34'lük kullanım oranına ulaştı. Apple'ın tarayıcısı Safari %7,13'ten 7.93 kullanım oranına çıkarken, Google'ın büyük heyecan yaratan tarayıcısı Chrome %0.83'ten 1.04 oranına ulaştı. Opera %0,71 pazar payına sahipken, 2008'in Şubat ayında fişi çekilen ve yeni sürümü yayınlanmayacağı duyurulan Netscape'in payı %0.57. 2008 yılının başında pazarın %75'ine sahip olan Internet Explorer'ın kullanım oranının %68.15'e düşmesindeki en büyük etkenin düşük konfigürasyonları ve fiyatlarıyla Linux işletim sistemi alternatifleri oldukça popüler olan Netbook tipi ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarlar olduğu tahmin ediliyor. Bilindiği üzere Linux dağıtımlarında en çok kullanılan tarayıcı, bir çok dağıtımla birlikte sunulan Mozilla Firefox. |
mozilla daha iyi |
Internet Explorerdan vazgeçmem... |
Mozilla Firefox kullandıktan sonra İnternet Explorer'ın her yönden geri kalmış olduğunu gördüm Gerek hız gerek güvenlik Her konuda ustaca hazırlanmış bir program Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum |
Sen tavsiye ediyorsan ben de Mozilla kullanacağın Ufuk...;) |
5 senedir kullanmıyorum. Opera'dan vazgeçmem. |
Alıntı:
Çok memnun kalacağına emin olabilirsin abla:) |
Tamamdır,o zaman...Sana güveniyorum Ufuk...Şimdi bir de Mozilla'yı indirmekle uğraşayım :p Hangi sürümünü kullanıyorsun ? Yani kullanmalıyım. |
Alıntı:
Yok o kadar uzun bir indirme işi yok Ben sana şimdi bi link atıcam oradan indirirsin Kendim upload yapıcam |
bende artık mozilla kullanıyorum,kullanımını sevmiyorum ama mecbur,daha güvenli |
Alıntı:
Teşekkür ederim Ufuk..:) |
teşekkür ederiz upuk:D |
Rica ederiz psikolojik sorunları olan kişilik:D |
beni sizler delirttiniz:D:D |
Opera yı hiç denediniz mi aradaşlar? |
F harfini de biz mi yok ettik yani Meltem ? :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok o dağa kaçtı:D:D bende denemedim operayı.. |
Alıntı:
Forza mozilla:):) |
Fırsatınız olursa deneyin ben Üniversitedeyken bir arkadaşım vasıtası ile tanıştığım opera Browserdan hala vazgeçemedim, bundan sonra da vazgeçebileceğimi sanmıyorum, inanılmaz kolaylıkları ve kısa yolları var. |
Kafam karıştı ya... |
sen bakma onlara abla gel beni dinle interneti kapattır:D:D:D:D |
Alıntı:
:D :D :D :D :D O zaman ,hakkınızı helal edin Meltem...Sizinle çok güzel günlerim oldu,kah ağladık,kah güldük ama her güzel şeyin bir sonu var maalesef...:D Hoşçakalın...:p |
Alıntı:
İçimde yaralı bir aşk kaldı senden sonra. Kaybetmek zormuş. Oysa ne kadar da kolaydı sevdalanmaya çalışmak. Aslında yoktun ya başta. Niye o yokluk şimdi anlamsız bir boşluk yaratıyor. Beni hayata bağlayan şeyler dönüp arkalarını gittiler. Hayat dedim dehttp://www.1forum.net/images/smilies/smilev.gif üç beş kırık dökük kelimeyle anlatmaya çalıştığım herhangi bir şey. Hayat sana yakınhttp://www.1forum.net/images/smilies/smilev.gif benden uzak şimdilerde. Nefes almak güç müydü eskiden. Yoklukhttp://www.1forum.net/images/smilies/smilev.gif sensizlikle eş anlamlı değildi. Öncesi ve sonrası kayıp bir duygu bu. Unutmaktan bahsediyor şimdi içimde hareket halindeki yalnızlık. Öfke var birde ara sıra çıkıp gösteriyor kendini. Baktığım yerler boşluk. İçimden ağlamak gelmiyor. Gözyaşı yok. Düğümlenmiş boğazım. Sevdaya yakındı adın önceleri. Şimdi perişan halim seni sıradanlaştırıyor. Her şey koca bir yokluk. Peki var olan ne? Nedir şimdi yaşamak dediğin. Ya sevmek gerçekten eskiden kalma bir yalan mı. Düşlemeye bile korkuyorum seni. ''Şimdi sen gidiyorsun'' Git. Kal diyemem. Tükettiklerim acıya yakın. Özlemlerim maskeli. Gözlerimde sisli bir şehir. İçimde yıkılıyor mabetler. Yüreğim enkaz. Şimdi sen gidiyorsun ya Boşlukta dağılıyorum ben. :D:D:D |
internet ex..out mozilla in. |
ben her ikisini brdn kllnyrm fark eden bişe yok gibi glyoo |
internet explorer güzel deil bence |
Alıntı:
Oy oy oy oyyyyyyyyy....:D Nasıl bırakıp giderim ya ? Vazgeçtim,bir yere gitmiyorum...:D |
gitme zaten ablacım.oğlunu aldın geldin kimi bulursan getir:D |
Alıntı:
Sadece onu bulabildim valla Meltem...:D Dört bir tarafım Fenerlilerle çevrili,oğlumu oradan kurtarmak ne kadar zor oldu.:D |
Türkiye`de Saat: 08:17 . |