![]() |
uf günLük hayatımızda kulandıgımız cogu bunların adi herifLer dikkat ediyoruz bir cok yiceklerden vaz geciyorum ayrıca erdoganın akrabalarının ürününlerndende kacınıyorum :D |
allah aşkına boykot etsek ne yani nolucak? anca böyle savaştı karikatür kriziydi böyle şeylerde aklımıza geliyo boykot,3-5 kişi boykot etti diye savaşmı bitecek o markalar batacakmı?hayır.anca biraz etkili edilecek olursa üretim noktaları kapatılır oda çalışanları etkiler ve son olarak kim danone den nestle den calvin kleın dan vazgeçerki... |
boykotun büyüğü küçüğü olmaz katılıyorum dikkat edeceğim ve etrafıma da ettireceğim bunu firmalar düşünse daha etkili olacağı kesin |
Yerli malı ,yurdun malı varken(!)..Tabii ki Yahudi mallarını almayalım..Boykot edelim güzelde..Sonuç ne olacak kendi malını üretemeyen bir ülke için nereye kadar bu devam edecek..Çözüm lazım.. |
aslinda bu boykotlar cok yerinde tavirlar, ama türk halki cabuk unutuyor, zamaninda apo olaylari nedeniyle italyan markalari kullanilmayacakti hesapta, hatta makarnaniza kan bulastirmayin diye reklamlarda görüyoduk, birkac ay sonra hepsi yokoldu, umarim bu boykotun da kaderi ayni olmaz.. |
Türkiye`de Saat: 06:57 . |