![]() |
Maradona: Bu kuralı koyan aptalın tekiymiş Maradona: Bu kuralı koyan aptalın tekiymiş http://www.tumspor.com/photos/634899500.jpg Diego Maradona, Ronaldo'nun kazandığı FIFA yılın oyuncusu oylamasındaki kuralları sert şekilde eleştirdi... 16 / 01 / 2009 19:02 Arjantin milli takımının teknik direktörü olduğu için FIFA yılın oyuncusu oylamasında vatandaşı Lionel Messi'ye oy veremeyen Diego Maradona, "bu kuralı kim düşündüyse aptalın tekiymiş" dedi. Maradona, "Lionel Messi'nin dünyadaki en iyi oyuncu olduğuna inandığım halde başkasına oy vermek zorunda kaldım" dedi. Messi yerine Ronaldo'yu seçtiğini söyleyen Maradona, bir milli takım teknik direktörünün kendi vatandaşına oy vermesini yasaklamanın saçmalık olduğunu söyledi. Maradona, "Bu kuralı kim düşündüyse aptalın tekiymiş. Messi'ye oy vermek istedim ama Ronaldo'ya oy verdim. İnanılır gibi değil" dedi. |
ya herkez senin kdr dürst olamayabilr maradona |
gercekten cok sacma bir kural messi ronaldodan daha iyi |
Bence de sacma .... |
bence gerekli bi kural... |
iyi hoşsun maradona da neden en büyük rakibine verdin o halde oyunu gidip zlatana yada ne bileyim torres değilde ronaldoya... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Dedigine göre ben hak edene veririm , Messi den sonra da Ronalda geliyor. Her ne kadar en büyük rakibi olsada .... demişdi :D:D |
bildiğini okumuş işte yine neyse olan oldu birinci olmaması gereken adam biraz daha yakışıklı olmasınında sayesinde en iyi seçildi ama birçok kişinin en iyisi messidir kesinlikle.... |
saçma kural bence verse herkes kendi admına verir yine sorun olmaz yani yine eşitlik olur. En iyi kim olduğunu düşünüyorsa ona verebilmeli bence. |
Maradona da oy kullanmasaymış yani |
bizden kim varmış listede ? :))) |
Maradona futbolu bıraktıktan sonra dönem dönem ''İşte Maradonanın Veliahtı'' diyerek dünya futboluna tanıtılan bir çok oyuncuya aldırış etmeyip,önem vermedim..çünkü bir Maradonanın daha gelmeyeceğini düşünüyordum..Fakat bu Messi denen genç adam düşüncelerimi değiştirdi..Messi çok Büyük futbolcu..Şimdiden böyle oynarsa ,İlerde neler yapar tahmin edemiyorum.. |
İyi olanı seçmek amaçsa eğer istediğini seçebilmelisin evet çok saçma kural |
Benim oyum Antony Seriç e...hehehe.. |
:D:D:D |
maradonasende ronaldoya vermeseydin...:) |
Haklı tabii Maradona...O da ne yapsın, ben hakedene veririm diyor işte, Messi'ye veremeyince oyunu mecbur Ronaldo'ya vermiş...1. Messi'yse 2. Ronaldo sonuçta... |
maradona kim ALLAH ın seversen alkolik eroinman herif sana soracaklardı kuralı nasıl koyacaklarını hey ALLAH ım yaaa sinir oluyorum buna gereksiz bir insan kötü örnek insanlığını uyuşturuculara satan birisi .... |
bence dogru kural... neden eurovision'da kendi ülkene oy veremiyon .... maradona bi akıllı sensin dimi ÇakaL :D :D |
aslinda hem hakli hem haksiz, yani herkes en iyi düsündügüne oy verebilmeli ama öte yandab o isin icerisinde alengirler dönebilir :) |
Türkiye`de Saat: 09:34 . |