![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin yorumuna göre cevap yazdığım için çizdiğini varsaydım.:D Ki bence eski bir eş bu kadar basit bir şekilde intikam almaz,adamın bütün geleceğini çizer de diyebiliriz.:D |
ne vahşeti kardeşim yaa az bile yapmış :D[/quote] Değilmi ya içindeyken dökseydi :D ya beton mikseri ile harç dökseydi :D |
Maşaallah yani,forumun erkekleri ne kadar da insaflıymış...:D Az bile yapmış ha...Siz ne yapacaktınız böyle bir durumla karşılaşsaydınız acaba ? :D Gerçi yorumlardan az çok tahmin edebiliyorum ama...:D |
yaa abla gordun mu bak bıde bana ne bıcım konu acıosun dıodunuz |
Alıntı:
ben yapacaklarımı söyleyeyim ablacım :D Araba o içinde olduğu sırada frenleri boşalmış bir tır tarafından kaza yaptırır..Eğer oradan kurtulursa bu sefer evde istirahat halindeyken yanlışlıkla o bölgede bir inşaata yıkımı giden koca bir topuzu olan bir vincin topuzunun yanlışlıkla çalışarak o evi yıkıp yerle bir edilmesini sağlayabilir eğer yine kurtulursa hastanade serumunu fare zehri katılmasını sağlayabilirdim :D:D |
Alıntı:
piskopat yaa tam ruh hastası :D:D |
Alıntı:
Sana olan sevgimi göstermek için rep veriyorum,kızmadın değil mi kardeşim...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla bende benim düşmanım olmak istemem ablacım :D Sana hiç kızarmıyım ablacım senin tükenmek bilmez bir abla kredin var:D |
Türkiye`de Saat: 18:45 . |