![]() |
Fıkra gibi haber !!1 Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde "Bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Var mısın yok musun' adlı yarışma programını izlerken çocuklarına "Son kutudaki parayı bilemezsem pencereden atlarım" diyen Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Bacağına korkuluk demiri saplanan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. GÖKSEL GÜRSOY / ÇORLU / AJANS HABERTÜRK Olay dün akşam Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası Süleyman Parmaksız (47), çocuklarıyla birlikte yarışma programını izlemeye başladı. 2'si erkek 3 çocuğu ile yarışmacının 6 numaralı kutusundaki miktar konusunda iddiaya giren Süleyman Parmaksız, kutuda 50 bin olduğunu savundu ve "Bilemezsem pencereden atlarım" dedi. Kutu açıldığında içinden 500 bin TL çıkınca Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Şaşkına dönen Parmaksız'ın çocukları, pencereden baktıklarında yerde yatan babalarının yaralandığını görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağına bahçe korkuluğunun demir çubuğu batan Parmaksız'ı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dipnot : Ve ben bu adamla aynı şehirde yaşıyorum !! |
aLLahım sen akıL fikir ßağışLa yaraßßim.. |
ciddi mi yha bi de orası trzbzon flan değil laz işi diyelim:Dama adam szünün erymş |
Alıntı:
|
gülermisin ağlarmısın diyecem ama adam sözünün eriymiş bizim yöneticilerin kesinlikle ders alması lazım bu adamdan ... |
Alıntı:
sende mi çorludasın kardeşim... |
Alıntı:
öyle Trabzon falan ayıp oluyo... :heeeelllllooooo: |
Alıntı:
yok abicim istanbuldayım ben... ortak yanımızın olmasından rahatsız olduğumu dile getirmeye çalıştım... (parmaksızla! yanlış anlaşılmasın...) :D:D:D |
Alıntı:
anladık biz onu sen rahat ol kardeşim... |
yok artık yaa..:biggrin: bir zamanlar çocukların pikaacchhuuu diye bağırıp pencereden atladığı gibi...:biggrin: |
yorum yok :) |
Alıntı:
|
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
Alıntı:
|
he !.. He !.. lazmıymış benim gibi.. |
bnm babamda ciddiye alıyo bu yarışmayı pencere felan kitlicem nolur nolmaz:D |
hehe bu insanların işi gücü yok galiba :D şaşırmış yaa :D |
ama yuh artik :D harbiden fikra ya bu :D |
bugün hastaneye gidip ziyaret edeceğim parmaksız amcamızı ve Sözünün Eri İnsan nişanı takdim edeceğim kendisine arkadaşlar :) |
adam allahtan 2. katta oturuyormuş ya 7 - 8. katlarda otursa ne olacaktı :D |
ne olacağı belli değil mi canımmm .... |
fazla ciddiye almış yarışmayı, yoldaş söle kendisine kasmasın bu kadar :D:D |
tamam söylerim yoldaş :D |
bukdr da ciiddiye alınr mı bee ? bnm babamda biliorm die ahkm kesior hc bir zmnda tutturamıor : ) inatcıdır ama bu konuda ii ki burnun dikine gitmemeiş : ) |
Rtüke şikayet etmek lazım aslında yarışmayı :D Milletin can sağlıpıyla oynanıyor ..:D |
hemşo sana dedim gitme kal erzincan'da ama dinletemedim ,umarım o adamla oralarda bir yerde karsılaşmazsın :)) |
umarım hemşom :) |
Türkiye`de Saat: 09:37 . |