![]() |
Alıntı:
|
çok üzüzcü bi olay yaşandı ve haylan bişey bulunamadıı Allahtan ümit kesilmezzz inş yaşıyrlardır ve en kısa sürede bulurlarr (akşamda oldu ama):(:( |
çok kötü bir durum..inşallh en kısa zamanda bulunurlar ama bayada zaman geçti yaa:( |
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya Yerini belirledikleri helikopteri bulamıyorlar bu nasıl iştir Aklım almıyor |
hala bulamdılar nasıl biyerdelerse allah sabır versin |
Yiğit adam , büyük ülkücü , büyük alperen ve ADAM GİBİ ADAM Muhsin yazıcıoğlu na Allahtan Rahmet Kederli ailesi , bütün sevenleri ve Türk milliyetçilerine başsağlığı dilerim . |
Bugün Haberler\'de Bulundu , 5 öLü var haberi yayinlandi ? |
M.Yazıcıoğlu ve onunla birlikte hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum...Çok kötü bi durum gerçekten, uzun bi umutlu bekleyişin sonucunda bu olmamalıydı...Yazık oldu... |
“Siz peygamber çiçekleri toplarken, Ben çeşme başında uzanmak istiyorum, Huzur dolu içimde, Ben sonsuzluğu düşünüyorum, Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum, Durun kapanmayın pencerelerim, Güneşimi kapatmayın, Beton çok soğuk, üşüyorum.” |
Bunca saatin ardından kurtulanın bulunması çok zordu gerçektende.Allah\'tan tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum ... |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |