![]() |
Çukurcu'da Mayın tuzağı 6 Şehit :( HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi yakınlarında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 asker şehit oldu, 8'i de yaralandı. Çukurca İlçesi Hantepe Bölgesi'nde dün 23.30 sıralarında operasyona giden askerlerin içinde bulunduğu araç teröristlerin yola döşediği mayının infilak etmesi sonucu kimlikleri henüz açıklanmayan 6 asker şehit düştü. Patlamada 8 askerin de yaralandığı bildirildi. |
vatan sağolsun başta acılı aileleri ve bütün milletimizin başısağolsun . Mecliste pkk ya af çıkarabilmek için taklalar atanlar Allah cezanızı versin . 8 yaralı askerimize de acil şifalar dilerim . Dişe diş kana kan intikam !!! intikam !!! |
Öncelikle şehitlerimizin ailelerinin ve vatanımızın başı sağolsun...yaralı asker kardeşlerimizde en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını ümit ediyorum... Ancak anlamadığım şey Silahlı kuvvetlere bunca ayrılan ödenek ve yardımlara rağmen neden doğru düzgün mayın taraması yapılmayıp hayatlarının baharlarında gençlerimiz ve komutanlarımızın şehit oluyor :(:( |
Alıntı:
Ne kadar mayın tararsan tara boş kardeşim herifler çabucak döşüyo kumandalı mayın bunlar operasyona giden veya dönen askeri aracın yanında patlatı veriyolar . Burada denecek tek söz var pkk yı af etmeye çalışan vatanhainleri utansın . |
Çok Haklısınız arkadaşlar..Konuşulacak,söylenecek o kadar çok şey var ki..Şehit Ailelerinin ve Vatanımızın Başı Sağolsun..Yaralı kardeşlerimize de Allahtan Acil şifalar Diliyorum.. |
Alıntı:
|
Bu PKK\'lilarin hepsinin allah belasini versin!!! Gencecik Mehmetcik\'lerimiz sehit düsüyo hain tuzaklarda... Bunlarin hepsinin kökünün kurutulmasi lazim! Saddam gibi biri cikmaz mi memleketten?? Topluca imha etse sunlari... Uzaktan konusmasi kolay geliyo bize tabi, ne zorluklarla karsilasiyorlar daglarda! Benimde aralarinda bulunmam gerekiyor normalinde, yurtdisinda olmasam bende görevimi yerine getiriyor olacaktim:( ALLAH BÜTÜN SEHITLERIMIZE RAHMET EYLESIN!!! Rahat uyuyun... |
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun:( |
vatan sağolsun şehit ailelerine Allah sabır versin |
ALLAH BELANIZI VERSİN |
Türkiye`de Saat: 21:43 . |