![]() |
Başımız sağolsun... Şehit ailelerine Allah sabır versin yaralanan askerlerimizde inş. iyileşirler.... Bu ********lerin kökü kurumayacak. DTP de meclisde her bişeyi yapıyolar daha da örgütlendiler. Bunları Meclise sokmuycaz ya gereken yapılsın ayaklanma cıksın ama şu ********leri meclisden atalım .... |
Dtp nin meclise girmesine yol açanlar utansın bütün bu akan kan dan sorumlular , şehidlerimize kıyanlardan hesap sorulsun bedel ödetilsin . |
ewet bu üzüntüyü yakından yaşadım çünkü şehit olan askerlerden biri iş arkadaşımın akrabası çıktı bu gün haber geldi |
yazık ya bu kaçıncıdır aileler davul zurnayla askere gönderiyorlar evlatlarını bu vatan hainlerinin tuzağına düşüp hayatlarını baharında kara topraklara veriyorlar:(:( bunun hesabını kim vericek daha kaç ailenin ocağına ateş düşücek bu kansız herifleri ne zaman kökten temizliycez ya bu kaçıncıdır bunları nasıl durdurucaz hiçmi bir çözüm yok bu ********lere:(:( |
hala bu ülkede PKK ile uzlaşmaya çalışan "kansız!" lar var..yazıklar olsun.. |
Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.Umarım bu kansızların Allah en kısa sürede belasını verir... |
allah belalarını versin hainler hala bu ülkenn ekmeğini yiyorlar haram zıkkı olsun ciğerleri parçalansın şehitlerimizin ailelerinede başsağlığı diliyoruz |
Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralı askerlerimize de Acil şifalar diliyorum.ağustosta nişanlım askere gidecek bu haberleri duydukça çok korkuyorum ama yine de vatan sağolsun diyorum.Allah bütün askerlerimizi korusun.hepsine güç kuvvet versin... |
Başımız Saolsun.. 1 Şehit Gider , Binlerce Şehit Olmak İsteyen Gelir. |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |