![]() |
Şırnakta çatışma 1 Şehit 3 yaralı Şırnak bestler - dereler de çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu 3 asker de yaralandı . kaynak : Şırnak'ta çatışma: 1 asker şehit, 3 yaralı CNNTurk.com Vatan sağolsun . |
Başımız sağolsun :( |
Başımız sağolsun ailesine sabir Allah\'tan rahmet diliyorum ŞEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ yarananlara acil sifalar diliyorum |
başımız sağ olsun türkiye... kahrolsun pkk |
yaralılara şifa,şehit ailesine sabır,şehidimize Allah\'tan rahmet diliyorum.. |
Daha ne kadar böyLe acı haberLerLe yüreğimiz yanacak yaa :( Başımız sağoLsun... ALLAH\'ım bütün askerLerimizin yardımcısı oLsun... Lanet oLsunn teröre..!!! |
başımız sağolsun:(şehitler ölmez vatan bölünmez!!!! |
yetti artık ya şunların kökünü ne zaman kazıcaklar kanayan yara gibi yeter artık daha kaç kardeşimizi şehit vericez kaç ailenin canı yanıcak hainler şunu untmasınlar ki bir askerimiz şehit olur bin askerimiz gelir o da olmazsa tüm ülke olarak dikiliriz karşılarına... VATAN SAOLSUN ŞEHİT KARDEŞLEİRMİN TÜM SEVENLERİNE AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİORUM... AYRICA TÜM ÜLKEMİZİN BAŞI SAOLSUN... |
türk milletinin başı sağolsun yakınlarına allah kolaylık versin bitsin artık bu çatışmalar ama biteceğini de hiç düşünmüyorum bundan nemalanan içimizde insanlarda var bu sebepten dir ki bu olaylar asla bitmez bitmeyecek |
Şehidimizin ailesine Allah\'tan sabır diliyorum,gazilerimize de acil şifalar versin yarabbim... |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |