![]() |
3-4 litremi... o zaman çok erken ölürsün :D:D |
yani bi oıranı tutturmak lazım işte bi ayar çekmek lazım =)) 106 diilde.. şöl3 70 yaşına kadar ayarlarsak içkinin dozunu tam istediğim yaş yani :p töbe töbeee =)) çarpılcam şimdi :D:D |
bide şöyle bi durum var nine alkolü yeni bırakmışsa bence ölümsüzlüün bi çaresini bulsun yoksa öbür tarafta sorgusuz sualsiz yakarlar nineyi =)) |
olur buluruz bir yöntem.. kaç yaşında ölmek istediğini söle birini tutup seni öldürsün mesela :D ama daha erken ölürsen karışmam :D:D |
birde nine bir hafta sora falan ölüyomuş.. ertesi günü "alkolü bıraktı öldü" diye haber yapıyoruz puahaha :D |
Alkolden değilde alkolsüzlükten gitti diye :D :D |
valla olurmu olur =)) bünye alışmıştır alkole =)) bu arada jasmin 70 yaşımda ölmek istiom bilgine =)) daha önce ölürsemde bütüm sorumlulşuk bende =) |
yook bee erken değilmi 70, bi 10 yıl falan daha yaşasaydın bari :D neyse madem sen o yaşta ölmek istiyorsun... sen iste yeter biz öldürürüz seni :D |
yok 70e kadar büyük ihtimal giderimde hani bu haberi görünce şimdi ya gitmezsem :p die geldi aklıma ondan dedim =)) eyw saolun valla bu forum olmasa ben naapardım bilmiorum :D |
tü tü tü maşallah...Allah uzun ömürler versin :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 19:23 . |