![]() |
1 TL Vermedi Ben de Öldürdüm http://img4.mynet.com/ha4/i/istiklal-taksimcinayet2.jpg İstanbul'un göbeği Taksim'de isyan ettiren vahşet. Gözü dönen cani 1 TL için Alman işadamını, onlarca kişinin önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdü. İstanbul Taksim'de göz göre göre cinayet. Bu kez şiddetin kurbanı, Alman bir işadamı. Cinayet nedeni ise sadece 1 TL. Türkiye'deki bir inşaat şirketinde ortaklığı bulunan Alman işadamı Gregor Kerkeling (52), dün sabah İstiklal Caddesi üzerindeki bir büfeden alışveriş yaptı. Bu sırada, yanına yaklaşan İbrahim A. (26) para istedi. Kerkeling, el kol hareketleri ile vermeyeceğini anlattı. Belinden ekmek bıçağını çıkaran zanlı, saldırdı. Boğuşma dakikalarca sürdü. İbrahim A., İstiklal Caddesi'nde onlarca kişinin önünde, Kerkeling'i kalbinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan işadamı kurtarılamadı. TEDAVİ GÖRMÜŞ İbrahim A., bankadan para çeken polis memurları tarafından yakalandı. Emniyet'e götürülen zanlının, bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Zanlı, ifadesinde 'Para istedim geri çevirdi. Ben de bıçakladım' dedi |
allah'ım bu insanlarda ne şeref ne haysiyet kaldı artık...paranın miktarı değil önmliolan para için bi insanın canını yakmak hatta bu gerizekalının yaptığı gibi insan öldürmek hangi anlama sığar??!! sen sonumuzu hayırlı kıl..... |
Yuh yaaa... :D:D |
Alıntı:
|
Rezillik.. |
böyle adama cok baska cezalar vermek lazim herkez kendisini bir bok saniyor ahh hepsini ölümüne döveceksin |
bence bunun tek sebebi işsizlik ve ekonominin kötü olması bişiler düzgün gitseydi bu kadar olmazdı ama tabikide tasvip etiiğimizi bi olay diil malesef turizmin baltalanmasınıda getirio beraberinde... |
Alıntı:
|
yazıklar olsun.. :( |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:31 . |