![]() |
Bu herif Türkiyeye gelecekmis. Onu Türkiyede Vuran olur.... Serefsiz Nazi O.C. |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynı üzüntüyü bende yaşıyorum asabi timsah |
Alıntı:
|
hz Muhammed Allah ın elçiliğini yaparak ''oku'' demiştir işte bu da bi yenilik diil mi papa gibi sapkın cahil insandan da bu beklenirdi.. |
Böyle önemli bir göreve sahip olan birisi nasıl olur da bu tip konusmalar yapar anlamıyorum...Demek ki cogunlugun sahip oldugu gorus gıbı fikirleri mevcut bu adamın da...Bunu da bu şekilde ogrenmiş oldukk...Teşekkurler SAYIN PAPA BENEDİCKT:mad: |
peygamberimiz (sav) hakkında söylenen sözler birgün oların sonunu getirir allah cezasını verir onların |
arklar bu tür stratejik açıklamalar zaman zaman gelebilir, önemli olan sağduyulu olup taşkınlık yapmamaktır, ama ne yazık ki daha şimdiden 5 kiliseye molotof kokteyi atıldı... çok yazık, bu tür söylemlerin galeyana yol açmak için yapılmış bilinçli hareketler olduğunu ne zaman öğreneceğiz, çok merak ediyorum... |
Alıntı:
Biz müslümanlara düşen sorumluluk bu günlerde özellikle arttı. Papanın veya aynı çıkarlar için çalışan "haçlı" anlayışındaki batılı devletlerin dinimizi yıpratma ve yanlış lanse etme çalışmalarına karşı biz müslümanların yapması gereken, ilk önce dinimizi iyi bir şekilde bilmek ve bilinçlenmek, daha sonra dinimizin doğru ve hak etttiği ölçüde gayrimüslimler tarafından bilinmesi için çalışmak ve onlarla hoşgörü çerçevesinde diyalog kurmaktır. |
cok yazık oldu yine biz muslumanlar i kıskırtmayı basardı serefsizler helal olsun bundan sonra tek soz kalır Allah u Ekber |
Türkiye`de Saat: 00:54 . |