![]() |
Dikkat... Bu yemekler aptallaştırıyor Dikkat... Bu yemekler aptallaştırıyor http://medya.zaman.com.tr/2009/08/14/aptal.jpg Yapılan bir araştırma, uzun süre çok yağlı gıdalar yemenin insanları aptal ve tembel hale getirdiğini ortaya koydu. FASEB Journal dergisinde yayınlanan ve Cambridge Üniversitesi'nde fareler üzerinde gerçekleştirilen çalışmada, 10 gün boyunca çok yağlı bir beslenme uygulanan farelerde kısa süreli hafıza kaybı ortaya çıktı ve fareler egzersizlerini çok zor yaptılar. Bulgular büyük bir sürpriz gibi görünmezken, araştırmacılar çok yağlı yiyeceklerin insanları aptal ve tembel yaptığını söyledi. Batı tarzı beslenmenin tipik olarak çok yağlı olduğunu ve bunun obezite, şeker hastalığı ve kalp yetmezliği gibi uzun süreli komplikasyonlarla ilişkili olduğunu söyleyen araştırmacılar, bu diyetlerin kısa süreli sonuçlarına nispeten az ilgi gösterildiğini kaydettiler. Farelerin insanlar kadar uzun süre yaşamadıklarını belirtten araştırmacılar, bu beslenme şeklinin sonuçlarının kısa dönemde anlaşılması için insanlar üzerinde de kanıtlanması gerektiğini söylediler. Araştırmacılar, farelerin yarısını, az yağlı gıdalarla, diğer yarısını ise çok yağlı yiyeceklerle beslediler. 4 gün boyunca çok yağlı gıdalarla beslenen farelerin kaslarının ihtiyaçları olan enerjiyi oluşturmada güçsüz kaldığını gördüler. 9 gün sonra çok yağlı gıdalarla beslenen farelerin labirentten çıkmaları daha uzun sürdü ve az yağlı gıdalarla beslenen farelere göre bu süreçte daha fazla hata yaptılar. |
aklıma kebap ve mell geldi nedense:D:D:D |
Geyik haline getirme burayı Böccek'im:DÖnemli mevzular bunlar:D:D |
aaa ortağına önemsizmi diyorsunn cnm :D:Dcık cık cıkkk yakıştıramadımm :D:D:D |
Sus be:D:DBurası Haberler....Du yu andırsitend mi? |
anlamam diyemi Türkçe yazdın :DTürkçe yazayım derken İngilizceyi katletme çiçekimm :D:Dhaberler olsun nolcek biz bizeyiz :D:D |
Benim için varsa yoksa Türkçe.... |
Allah Allahh vay bee :D''Du yu andırsitend'' şu yazıyı ingilizler görse saldırırlar sana ama:D |
Türkçe'mle döverim ben onları:D |
tmm ben cevabımı aldım ve sustum:D:D |
mehlikacım cnm bnm bak demek herşey geyikle bitiyormuş :Dburası haberler bölümü diyordun ama ne yazıkki birşey yazan olmamışş :D:D:Dyat kalk şükret bana sen :D:D |
Allah tuttuğunu altın etsin.Amacım okunması yorum yapmaya gerek yok.Ne yapıyosam sizler için yapıyorum:D:D |
Alıntı:
|
türk halkı da ne dinler yhaa!!:D |
Teşekkürler ((: |
Özellikle patlıcanı yemeyin , bi tane bile vitamin yok içinde besin değeri 0 |
Ha bende hafıza kaybını sigaraya bağlıyordum :D meğer bundanmış ehahaha. Son zamanlarda çok unutmaya başladım da. Paylaşım için teşekkürler ;) |
Alıntı:
|
çiçekim müşteriler çoğalmaya başladı :Dnaptın karınca duası falanmı okudun :D:D |
:p Eve döndük 24 saat gitar. Sigara, iyi ki alkol yok. Gözlerim yanıyor lol. Eeeee sayın hocam söyleyin enginar' ı nasıl sevebiliriz :D Nefret ediyorumda alışamadım gitti ama çok faydalıymış. Bu konuyu bir etobur olarak çok sevdim şimdi Şeytan diyor Şöhretler Büfeye git dönerleri ye eve dön hahaha :p |
Ne müştersisi ne karınca duası ya...Eder miyim ben hiç zaten Böcceklerin sayısı arttı:D:D Ayrıca enginardan nefret ediyorum.:D |
hadi ya o zaman böccek duasımı okudun :D:Dyok konuya yorum yazanlar çoğalınca öyle zannettim kızma :( :D |
Elin uğurlu geldi canım ben ona bağlıyorum.Ayrıca yorum yapılması önemli değil önemli olan bir şeyler paylaşmak... |
tabi cnm ben zaten espiri yapıyorum :) |
Ehahahah :D. Enginar Rulez \m/ :p |
Ben et oburum:D Etsiz yaşayamam:DOna rağmen kilo almam.:Dmutluyum böyle Teşekkürler:D |
Holigan :) Rica etsem metabolizmanı paylaşırmısın :D Çok şanslısın çok. Keşke o metabolizma bizde olsakta tıka basa burger king yesek heh heh :D En ufak bir aşırı yemekte kilo alma sorunu. Pfff. |
valla abi kilo sorunum bile var:D kilo almam gerek:D Boyda var birde.Hep boya verdi bugüne kadar yediklerim.bundan sonra ne olur bilmem:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:DPeki öyle olsun.Onuda kabul etmiyorum:D |
Alıntı:
kilo vermek benim için çok basit ama almak işkence resmen:D:D Hayır efendim kabul etmiyorum:DBen göbekli Türk erkeği olmayacağım:D |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |