![]() |
ilginç bi haber kaynağı falan yok mu ? Kaka ne zaman müslüman oldu ? ezik alex'in de üye olduğu isanın futbolcuları diye bir topluluğa üyeydi kaka ve bildiğim kadarıyla...kilise yaptırıp duruyolar... internette gördüğümüz her yazıyı paylaşmayalım.. ya da bir kaç kaynaktan daha doğrulayıp paylaşalım...bilgi kirliliğine gerek yok... |
çok güsel bir paylaşım... |
ewet yha kaka ne zamn katıldı aramıza:/:/ |
Kaka daha yeni 2009 konfederasyon kupasında t-shirt'ünde "I belong to Jesus"(Ben isaya aitim) yazısı yazıyordu.Her yazana inanmayın. Örnek 7:43. saniyeye bakın: YouTube - USA vs Brazil Confederations Cup 2009 Final (2-3) 2Half 4 |
Alıntı:
O yazıda sadece kimlerin müslümanlığa geçtiği alıntıdır. Baktığım sitelerin bir çoğunda o bilgi vardı. Bilgi kirliliği yaratan, önüne geleni yazan bir yapım yoktur. Mesajlarım biraz araştırılır ise zaten başka bir hata ile karşılaşılamayacağı görülür. Özellikle kendi bilgim çerçevesinde yazılmış yazılar. Yalan ise sorun, kusura bakılmasın. Eh, gidip kaka ile konuşma durumumuz olmadığına göre, araştırıp yazıyoruz tabi arada mutlaka sorun çıkabilir. Gözden kaçan ince detaylar olabilir. Kaka ismini ekstra yazdım zaten. Olmama olasılığı yüksekti. Bilmem farkettiniz mi.. Bu olay bana, dün forumda bir bayan arkadaşımızın "gizliden" bana "Allahsız" yakıştırması yapmasına benzedi. Allahsızmıyım? Elbette değilim.. lol.. Peki daha gerçekçi örnekler verelim. Mike Tyson, Nicolas Anelka, Zinedine Zidane, Thierry Henry, Frank Ribery, Karim Benzema vs..... Peki ben size bir video linki vereyim o zaman. Avustralyalı bir genç bütün kutsal kitapları okuyor, Kuran okurken, ondan mucize bekliyor ve hayal kırıklığına uğruyor. Fakat öyle birşey oluyor ki, bu olay Avustralyalı Atheist genci oldukça etkiliyor ve müslümanlığı seçiyor. 15 dakikanızı ayırın izleyin, oldukça etkileyici. Atatürk sayfama geri döneyim. Oraya da aynı duyarlılığı gösterelim, gördüğüm kadarı ile biraz boş bırakılıyor. Saygılar.. Asım Yıldırım - AVUSTRALYALI GENCİN MÜSLÜMAN OLUŞU (video) |
Alıntı:
Saygılarımla. |
süper paylaşım teşekkürler... |
Şükürler olsun ki.. |
Yeni mi anlamışlar? |
her zaman şükretmeliyiz bu yüzden ne şanslıyız ki müslüman bir ülkede doğmuşuz şükürler olsun Allahım sana |
Türkiye`de Saat: 17:03 . |