![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşım yukarıya baktığımda 80 ihtilali sırasında ve çok sonraları dünya ya gelmişsiniz kısaca mahir çayanlar ,haluk kırcalar vs. sadece piyonlardı örnek=57.hükümet (yanılmıyorsam)mhp .anap ve dsp tarafından kuruldu mhp li mehmet gül vve takımı dsp den şuan adı aklıma gelmiyor ama zamamnın hızlı solcularından bir kaç millet vekili kübaya gidip püro içip denize girip keyif yaptılar düşünün o halde sağ sol kavgası ne için yapıldı bu gençler(sağ ve sol farketmez) ne için öldü ve biz çocukken evlerde cam önünde oturamzdık arka odalarda neden her an bir kurşun seni öldürebilir sokakta yürüyemezdik her yerde bombalar patlardı ne için şimdi siz bana adı geçen şahıs için saygı diyorsun o da diğerleri gibi bir katildi
__________________ ![]() Ben de ölene kadar Beşiktaşlıyım(Fenerbahçe'li eşime rağmen) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/halk-kahramanlari/21709-mahir-cayan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Halk Kahramanlar - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-03-2008 17:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |