![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nasıl Bahsedeceğimi Ben Senden Öğrenemem.. Senide Alakadar Etmez Bana Göre Kahraman Değildir ve Sevmiyorum Aksini Kanıtlamak Zorunda Değilsinki.. |
hadinizi aşmayın kim olduğunu ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz, orda bi banka soygununa karıştı yazıyor diye atlamayın sazan gibi adam hırsız diye. o parayı niye çaldıklarını naptıklarını düşünmek aklınıza bile gelmiyor değil mi? önemli olan soygun yapmış olması sizin gözünüzde yazık cidden yazık. acaba kendisinden sonra sizin gibilerin geleceğini düşünseydi genede başı dik gidermiydi vatanı için ölüme.... |
Alıntı:
birşey söylemiyorum(...)! |
şunuda düzeltelim soygun yapılan banka Halkbankası İşbankası değil. |
Alıntı:
o zama bende açayım halk kahramanları bölümüne babamı halk kahramanı olsun ne güzel :D :D :D |
Alıntı:
Adı gibi girerdi başı dik..Eminim ozamanlarda emperyalist yanlıları yüzünden asılmamışmıdır..Suçsuz yere.. DENİZ GEZMİŞ BU ÜLKENİN POLİSİNE SİLAH SIKMAM.! |
Ne Haddinden Bahsediyorsun Sen Ya Sevmek Zorundamıyım ? Asıl Sen Saygılı Ol Sazan Fln Konuşmalarına Dikkat Et.. Benim Görüşümde Kimseyi Sallamaz İstediğimi Düşünürüm Feriştah Gelse Değiştiremez Görüşümü. Aynı Şekilde Senin Görüşünde Beni Bağlamaz Sende İstediğini Düşünebilirsin İster Kahraman İlan Et İster Kral İster Paşa.. |
madem çok seviyordu ülkesini neden banka soydu halkı için filan demeyin şimdi burda ! devletini seven insan banka soymaz ! |
Türkiye`de Saat: 10:17 . |