![]() |
Kuşlara Yem Verelim... Arkadaşlar pencereden bir bakın Ülkemizin tamamı karlar altında ve bize ihtiyacı olan birçok hayvan var. İmkanı olan arkadaşlar kuşlara yem alsın ve sağa sola şaçsınlar. daha olmadı balkonunuza çatınıza bir parca ekmek kırıntısı atın. ve bu icraatı gerçekleştirende bu konunun altına belirtebilir. |
Kuş beslediğim için zaten yemleri bulunuo bende. Sabah bi kuş balkonumuza kondu onuda diğerlenn yanına koydum yemden yedkten sonra saldık dışarıya.. Balkonada koydum yem ,kendi kuşlarımada koydum yem bitio evde mahsur kaldık :P :) Savunmasız havyanlar,biz kar yağsın istiyorus onların yiyecekleri kapanıo bende katılıorum bu konuda duyarlı olunmasına.. |
Kuşlar kadar sokak köpekleri ve kedilerini de unutmamak lazım Dün sabah ve bu sabah kendim kahvaltı yapmadan onların mamalarını bıraktım sokaga.Allahım lütfen yaz gelsin.Evsizleri , sokakta uyumak zorunda olanları ve hayvanları düşündükçe suçluluk hissediyorum |
heralde pek hayvansever yok forumda 3 kişiden başka.:D |
Bizim burda Belediye çok iyi çalışıyor her köşe başına yem attılar kedi köpek ve kuş için ayrı. |
kuşlara yem atmayız unutmayınız.. |
ekmek ıslayıp veriyorum mutlaka her sabah.alıştılar hergün sürüyle kuş iniyor bahçemize çok güsel bi duygu arkadaşlar onları izlemesi herkes yapmalı... |
balkonda kocaman bir tepsi var içine kimi zaman ekmek çoğunlukta bulgur koyuyorum nasıl doluyorlar bir bilseniz insan onları izlerken bile huzur buluo alt komşu bu konuda bana takmış olsada umurumda değil:D:D hayvan aşkıma kimse engel olamasssss!! |
her gün atıyorum hem kus lara hem kedi ve köpeklere hatta yakında evden atıcaklar bütün yemekleri bitiriyorum diye:) lütfen her kes versin onların da canlı oldugunu unutmamalıyız.... |
evde benden çok ekmek süt yemek tüketiyorlar:D |
Türkiye`de Saat: 11:16 . |