![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
A.Demirspor adım adım geliyor Türk Telekom Lig A'ya terfi play-off maçları Bursa'da başladı. Günün ikinci maçında Adana Demirspor, KDÇ Karabükspor'u 4-1 mağlup etti. STAT: Bursa Atatürk HAKEMLER: Çetin Sarıgül, Serkan Gençerler, Ali Saygın Ögel KDÇ KARABÜKSPOR: Faruk, Taylan, Baykal, Eriş, Tanju, Şenol, Fatih (Adem dk. 73), Sezer (Vedat dk. 84), Önder, Taner (Yaşar Çetin dk. 79), Metin YEDEKLER: Kürşat, Yaşar Koç, Serkan, Serkan TEKNİK DİREKTÖR: Erdoğan Yılmaz ADANA DEMİRSPOR: Ergin, Çetin, Ünsal, Erman, Serkan Sevinç, H. Murat (Onur dk. 88 ?) Fatih, Mehmet (A.Kasım dk. 49), Serkan Turhan, Özgür, Ali (Ramazan dk. 67) YEDEKLER: Erdal, Veysi, İlker, Hakan, Onur TEKNİK DİREKTÖR: Davut Uçak GOLLER: Tanju (dk. 21) (Kardemir Demir Çelik Karabükspor), Ali (dk. 35), Serkan Turhan (dk. 69 ve 79), Özgür (dk. 90) (Adana Demirspor) SARI KARTLAR: H.Murat, Ali (Adana Demirspor), Metin, Eriş (KDÇ Karabükspor) 21.05.2007 ![]() Kaynak : İHA | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |