|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-10-2009, 00:00 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 24 |
İddia Basketbol oranlarını güncel olarak bu başlıkta paylaşabiliriz. Ayrıca ilgilenen arkadaşlar görüşlerinide paylaşabilirler.. 9 Ekim 2009 Cuma - 12 Ekim 2009 Pazartesi
__________________ | ||
|
10-10-2009, 00:38 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | 10.10.2009 Cumartesi tahminlerim; 731- Galatasaray Cafe Crown - Pınar Karşıyaka (10.5h) : 2 Galatasaray bu maçın kağıt üzerinde favorisi ama Karşıyaka'nın başında yakında tanıdığımız hırslı hoca Hakan Demir var. Galatasaray'da sakatlıkları süren; Jasaitis ve Wilkinson bu maçta oynamayacaklar. Cemal Nalga ise cezalı. Yani işleri pek kolay değil. Karşıyaka'nın çok etkili yabancıları var fakat yerli oyuncuları pek üst düzeyde değil. Yinede bu ortada maçı Galatasaray kazansa bile rakibine 11 sayı fark atamaz bana göre.. 732- Mersin Büyükşehir Belediyesi - Tofaş (2.5h) : 1 Mersin yine önemli transferlere imza atarak başladı sezona. Oldukça kaliteli yabancılar getiriyorlar her sene ve yine öyle NCAA kariyerli oyuncular ile kadrosunu güçlendirdi. Ayrıca; Asım Pars, İnanç Koç, Nedim Yücel gibi tecrübeli yerli oyuncularıda var. Tofaş ise çok genç bir ekip. Yerlilerden üst düzey sadece bizden giden Mehmet Yağmur var. Tamamen yabancılarının eline bakan bir takım ama Mersin'e oranla pekte güçlü değiller. Mersin Büyükşehir bu maçta 3 farkı rahat geçer Tofaş karşısında.. 734- Efes Pilsen - Beşiktaş Cola Turka (9.5h) (165.5 sayı) : Üst Efes Pilsen bu sene sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en güçlü ekiplerinden birisi. Sadece Kerem Gönlüm'ün cezası nedeniyle uzun rotasyonunda sorun yaşıyorlar ama Shumpert'ı 4 numaraya çekerek bir miktar çözüm buluyor Ergin hoca. Bu maçtan önce 2 gün üst üste CSKA Moskova maçı oynayan Efes Pilsen hiç dinlenmeden dün yola çıktı ve bugün bu maça çıkacak. Yorgunluk hiç kuşkusuz olacaktır. Parmağı çıkan Thornton'ın durumu ise net değil henüz. Ekibimizde ise sakatlar iyileşti ve tam kadroyuz. Günümüzde olunca ortalama %50 ile üçlük atıyoruz hemen hemen. Yani bu maçta yüksek skor bekliyorum, iki ekipte 85 civarı sayı atar muhtemelen. Maç skoru oynamak riskli çünkü hazırlık maçlarında çok inişli çıkışlı oynadık. Efes'in yorgunluk durumu net değil. Ben kazanabiliriz ama kaybetsekte 10 sayı üzeri ile yenilmeyiz diyorum ama risk almak istemeyenler üst seçeneğini deneyebilir.. 737- Oyak Renault - Kepez Belediyesi (1.5h) : 2 İki takımda pek hazır girmiyorlar yeni sezona. Fakat Kepez'in kağıt üzerinde çok daha kaliteli bir ekip olduğuna gerçek. Birçok önemli oyuncu transfer ettiler ama henüz takım olamadılar. Yinede bu maç onlar için hedef maçlardan birisi. Oyak Renault grubun en zayıf takımı, o yüzden onu yenmesi şart Kepez'in. İddia nasıl oluyorda Oyak Renault'u favori göstermiş anlamadım ama bence Kepez bu maçı kazanmaya daha yakın olan taraf.. 743- Obradorio (12.5h)- Regal Barcelona : 2 Barcelona kuşkusuz İspanya'nın en güçlü takımı. Son olarak Real Madrid'i yenerek İspanya Süper Kupası'nı da kazandılar. Oldukça formda ve yıldız isimleri var. Ligin yeni takımı Obradorio'da ise pek yıldız isim yok. Bir dönem ülkemizde oynayan emektar Marc Jackson var bilindik. Bence Barca bu maçta farklı galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapacak güçte. 13'ün üstünde bir fark atarlar..
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |