![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bnde olimpiakos maçndan çekndim üst dedim o yüzden . st. etienne in defansı problemli . kapanmaya çalışırlarsa başaramazlar bnce .oranıda güzeldi 1.9 metalist zaten uefada bizden bşka kmseden gol yememiş ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (26-02-2009 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yatmazsin insallah ya tutar umarim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wolfsburg - Psg..1 olur CSKA - A.villa..1 olur.. Valencia - Kiev...1 olur Twente - Marsilya...0 olur.. Stutgart - Zenit...0 olur.. Macera aramaya gerenk yok ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o maçlar 0 olur , rahat ol sen abi ![]() Ayrıca hatırlatırım Futbol 3 sonuçlu bir oyundur..Maçın berabere bitme olasılığı diğer sonuçlar gib %33.33333 diye gider ![]() ![]() Konu RamesooN tarafından (26-02-2009 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |