![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Veysel hayal sanki be bu Bir kere Febe yenilecek celtic deplasman da cok köü oynuyor ya berabere olabilri lyonda berabere biter bence madridde ama aynı fikirdeyiz Demkki ondn gidicez:P
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| |
| | #12 | |||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
huh ona bakarsan ben her hafta biliyom beraberlik ama önemli olan diğer maçlarında gelmesi lazım 10 beraberlik bilsen bi tane de normal oynasan beraberliklerin hepsi gelse diğeri yatsa bi kıymeti kalmıyo ![]() önerin için sağol oynamak isteyen oynasın tabi ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Celtic yenemez, Villareal-Manu maçı 0 biter, alırsa Villareal alır, Fiorentina-Lyon maçı da beraberliğe yakın, ama kazanan olursa Lyon değil Fio. olur bence.. ..Fb konusunda haklı olabilirsin Veysel.. .. | ||
| | |
| | #15 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | veys olum ne alaka .. bende öncelikle lyonun italydan 3 puanla döneceğni sanmıyorum,fiorentina evinde zorda olsa kazanır..villareal -man u maçından 0 çıkar..celtic düşünülebilir ancak oda güvenilecek bi maç değil,porto-fener maçında da her sonuç çıkabilir hiç belli olmaz..nerde sakat maç var yazmışsın veys..![]() | ||
| | |
| | #16 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bırakın ya moralimi bozdunuz ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |