![]() |
22 Ağustos İddaa 17.5 Ganyanlık Kupon |
oynadıgın maçlar içinde bir tek yunanistan maçı riskli ama oda tutar büyük ihtimal |
Yunanistan 2-3 İspanya İsviçre 2-1 Hollanda Slovakya 0-1 France Fatih terim kuponumun parasını versin şimdi:D 20 misli oynamıştım cıkardıgı kadroya we sisteme bak töbe yarabbi!! |
Alıntı:
|
Aynen Gökay Aynen Ama Onu Bunu Bilmem Fatih Terime Ulaşın! 350 Ytl Paramı Göndersin Bana :D |
Alıntı:
|
Ya Ederim Etmesine'de Bizi Futbolcular Yaksa Tamam Derim Elimizde Altın Varken Biz Tutuyoz Elimizdeki Gümüş'ü Bozduruyoruz Sonra Paramız Az Diyoruz Mantık Bu Fatih Terim Herzaman Gibi Kahraman İlan Etmeye Çalıştı Kendini Ön Libero'suz Bile Yendim Dicekti Amele ya:) |
:D:D yıldıray bildim bileli yedek yıldırayın oalcak ve oynatamyacaksın yuhhhh be yılkdırayın ölüsü oynar valla bne beğeniyorum onu tümeri alıyor yıldırayı almıyor resmi maçlardada böyle yıldıray yedek bu takımda yıldıray oynamaz mı ya takım beyni olur acayip iş yapar bence |
Yıldıray'ı Oynatmıyor Formda Olan Serdar Kurtuluşumuzu Oynatmıyor Formda Olan Hakan Arıkan'ı Değil Kaleye Ezik Serdar'ı Alıyor.. Gökdeniz Oynamıyor Fatih Tekke Oynamıyor Benimde Kafam Almıyor :D |
bu maçı alsaydı ön liberosuz kazandık die cumhurbaşkanı adayı olurdu bu :D:D adam dünyaya yeni bir sistem getirmeye calışıyor bu güzel bişey ama getirdiği şey sistemden hariç hereye benziyor maça snaki 4 defans 6 forvet gibi cıktık orta saha defansa geldimi yardım ettimi görmedim gökdeniz yıldıraz halil kurtuluş bari ellerine okey takımı verseydi okey oynasalardı boş kalmasalardı :D:D |
Türkiye`de Saat: 19:19 . |