![]() |
Haydi İddaa cılar 22 Şubat : ) Evet daha inceleme fırsatı bulamadm günün ilerleyen saatlerinde bende kazandıran kuponlarımdan birini koyucam :D Hadi bakalım herkes bilgi ve şansını paylaşsın bizimle :) Var Mısın İddaaya? :) |
Genk-Sint Truiden13211.40Le Havre-Dijon13311.35Swansea-Luton14111.25Guimaraes-Naval14211.50Toplam Oran3.54 esat derginin kuponu bn ona hep güvenirim:) |
111.köln-1860 münih üst (1.50) 113.mainz-jena üst (1.50) 114.denizli-bjk 2 (1.75) 134.bochum-hannover üst (1.55) 1 e 6 veriyor |
111- 02 Ç 112- 2 116- 02 Ç 131- 2 133- 1 Toplam Oran : 1'e 23 113- ÜST 114- 2 115- 1 132- 1 123- 2 Toplam Oran : 18,65 Cumanın maç darlığında şans yanımızda olursa tutabilcek kuponlar..Süprizi göz önünde bulundurmak lazım :) her ikisinede 5 er misli oynadım ben :) |
matematik problemleri gibi hiç bişi anlamadım :D |
Zor ama sonuçları basit sonay :D maviler sarılar yeşiller falan filan :D |
Alıntı:
|
yakmaz bizi kardeşim parayı bulcaz |
Alıntı:
ben zaten iki renk bilirim siyah beyaz:D:D:D öğrenirsem bırakamam şu mereti |
Metin :D yatarsak senin yüzünden he haberin olsun :D |
Boşver sonay hiç bulaşma belli bi süreden sonra para falan değil,hastalığa dönüşüor :D |
Alıntı:
onur recep iwedik gibi konuştun :D:D facebook espirisi ;) |
Canımız Ciğerimiz Recep İvedik Abimiz :D |
en son 530ytl kazandım alnımın teriyle hemde kendi başıma.sizleride zengin edicem:Dyarın geliyor tahminler:) |
oynadım kağıdı ortak yapıcaktık arkadaşta kaldı yarın değiştirebiliriz ozaman yazarım :D |
çok pis yattık bugün geçmiş olsun :D yarına bakıcaz artık :D |
Onur yarın için herta diyorum nasıl 4 de ganyanı war :D:D |
Alıntı:
onur kuponuna baktım kapadım ..yarım saat sora tekrar baktım programı açtım maçlar bana çok kasar gibi geldi..oynayıp oynamamakta kararsız kaldım ve gidip oynamaya üşendim açıkçası iyi olmuş..bugün maçlar çok kısırdı zaten..bu haftada ganyanlar çok düşün banko istiyosan en az 9 maç yapman lazım sağlam alman için..yada sürprize devam ama bazen kalp kaldırmıyo onuda :D geçmiş olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz :D:D:D |
evet öyle iyi oran etsin diosan 8-9 maç yapmak lazım ondada bi yamuk çıkıor saten :) 1.40 tan yatıcağımıza böyle yatmayı tercih ediorum 1 gün yatıorum 2 gün yatıorum 3. gün buluorum :) |
onur kaç para kazandın..hadi bakalım bütün forumun derbi biletleri paraları senden :D |
c.tesi kuponum watford 1 lecce 1 stoocport üst west bormvich üst ben 20 mislli bastım :) |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |