![]() |
ben bu iddaayı geçen sen ki glasgow rasngersın 1.10 verdiği maçta 3 oratığımla beni kişi başı 1.5 milyardan etmesinden dolayı oynamıyorum yeminle söylüyorum 3 tane sürpriz yapmıştım arkadaşlardan izin alarak 4.5 lik 7 lik 7.5 veren maçları bildim büyük sürprizdi onlar biri cinconun bir maçıydı diğer 2. lig a diğeri ingltereden bir berebarlik maçıydı 3 maçta dersime ii çalışmıştım ama bu glasgow beni yakınca oynamamıştım ama benim gene oynamam gerekir herhalde çok oldu çünkü gene biz eskisi gibi yemek parasını çıkarsak yeter 20-30 kağıt 4 maçtan:D |
Valla bende sirf böle biraz heycan olsun diye oynuyorum ... İki haftadir tek mac yakıo , Bu hafta acısını cıkaracam o kuponlarin :D :D |
en son 1.10'luk tek maçtan 350 kağıt kaçırdığımdan beri oynamıyorum, yaklaşık 4 ay oldu oynamayalı, bu kadar ara yeter herhalde... evet siftahı kimin kuponuyla yapıyoruz, yok mu şöyle kendine güvenen? |
daha zamanı var lıglerı takip ediyorum.şöyle 10.hafta geçsın yavas yavas hersey bellı olur bu haftalar suprız haftaları.o zaman acacam topıcleri |
cumartesi kuponu 162--- 2--- 1,45 241 --- 1--- 1,55 366 --- 1 ---1,10 414 ---1 ---1,35 165 --- 2--- 1,80 10 misli basıom :eek::eek::eek::eek::eek: |
banko çaykur rize yada berberlik :) |
Alıntı:
|
walla gitti yae kırk yılda bi oynayalım dedik olmadı olsun yae ticaretın yarısı risktit buda böle bişey işte olsun...inşallah bidaki sefre... |
ya bir sürü süpriz fln oluyo..mesela isveç 2.lig norveç gibi liglerde çok süpriz oluyo...o mçlara oynamyın bnce |
banko türkiye AMA PARA VERMES LERKI TÜRKIYEYE |
Türkiye`de Saat: 00:22 . |