![]() |
Cumartesi Günü Oynayacağım Kuponum 212- B. leverkusen - B.munih - O - 3.20 335 - Fenerbahçe - Beşiktaş - 2 - 2.80 365 - Getafe - R.Madrid - 2 - 1.75 156 - Ankaraspor - Ankaragücü - 1 - 1.60 Toplam oran : 25.088 |
Tutar mı tutar, güzel maçlar ve oranlar..:)..Ama Real'e oynayacağıma üst oynarım o maça, aynı oran ne de olsa, o daha garanti sanki... |
İyi kupon..:) |
oh be konuya bakalım yine hangisi tutmaz diyecekler acaba diye girdim :D bu kupon tutacak inşallah . onur real maçı üst olmaz gibi geliyor bana |
Şöyle bi baktımda, Getafe kendi sahasında gol atamıyor gol de yemiyor fazla, Real de aynısı, deplasmanlarda zor gol atıyor...Üst bitmeyebilirmiş gerçekten, 2 oyna sen Veysel en iyisi..:).. |
aynen o değl getafe hep ters bir takım madride karşı yanlışım yoksa getafe evinde madridi yenmişti biraz tırsıyorum o maçtan :D |
leverkusen-münih dışında düşünülmeden oynanabilir...inşallahhh tutarrr özelliklee 335 :D:D:D |
Bende onun için üst oyna demiştim zaten, ama o da aynı riski taşıyormuş, tamamıylan riskli bir maç yanii, karar senin artık..:).. |
kupon güzel ben ankara maçında takıldım çok sakat maç |
getafe 0 bitebilir |
Türkiye`de Saat: 16:47 . |