![]() |
1'e 50 H.Berlin-M Gladbach : 1 Chelsea-Wigan : 1 Midll.- Liverpool : 2 Fb-Sivas : 1 Nantes-Grenoble : 0 Juventus-Napoli : 1 Espanyol-Real Madird : 2 Sürpriz olmazsa hiç, tutması lazım bunların..:).. |
Ah Liverpool ahh!..Sen git 15 maçtır yenilme, gel bu maçta Middl.'ye yenil, en sonki galibiyetini ne zaman almış Allah bilir adamlar...Tuncay'ın da gol atacağı tuttu bu maçta... |
saglık olsun.yarın için bi tane öneride benden gelsin; atalanta-chievo 1 cagliari-torino 1 siena-genoa üst udinese- lecce 1 man.u-tottenham ilk yarı 2/ikinci yarı 1 hamburg-wolsfburg 1 olimpiakos-panathinaıkos 0 lyon-rennes 0 güvendiğim maçlar bunlar.bazıları süpriz olsada |
Güzel maçlar abi, denenebilir...Siena maçı alt biter gibime geliyor ama... |
Liverpool beni de yatırdı :( |
A.Villa-Stoke : 1 Borde-Lorient : 1 PSG-Nancy : 1 Hamburg-Wolsfburg : 1 W.Bremen-Münih : Üst Almeria-Getafe : 0 Santander-Ossasuna : Alt A.Madrid-Barça : 2 Bu da 1'e 50 falandır, sürpriz olmamasını umuyorum..:).. Kocaeli-Hacettepe maçlarına direkt 2 oynanır, tam sürprizlik, ya tutarsa..:).. |
onur rezil oldum :)) |
Sağlık olsun abi, bizimkinde de tutan yok..:)..Abuk sabuk skorlar çıktı bugün, bi daha olmaz böyle..:).. |
Türkiye`de Saat: 00:52 . |