![]() |
34.613.40 TL ' Lik Süpriz Kupon Oynamaya Değer 1 Misli Oyna 34 Milyar 613 Milyon Para Kazan .... http://i0903.hizliresim.com/2009/3/27/304.bmp 111 Kodlu Maç Hariç Diğer MaçLar İlk Yarı İkinci Yarı Sonucudur.... ALLAH'ın İzniyle Tutacaktır....:D YorumLar... |
oynadim , hadi hayirlisi |
ispanya türkiye maçı ilk yarı ispanya ikinci yarı biz mi gördüm yoksa yanılıyormuyum... Bu söylediğinin olma ihtimali milyonda bir bence arkadaşım... |
öylede ibrahim abi , Nasreddin hoca fikrasina uyduk :) YA TUTARSA :) |
Valla bu parayı görünce insanın oynayası geliyor..:)..Gerçekten iyi maçlar bulmuşsun, bence hepsi de olabilecek sonuçlar...1'i tutar 2'si tutar ama hepsi aynı anda tutar mı bilmem, büyük bi şans olur bu herhal...Ama yine de değer, 1 ytl'ye kaç milyar sonuçta..:).. |
valla ben olmayacak duaya amin demem..Benim tercihim ispanya maçı için 0 dan 1 olur en iyi ihtimal... |
bayaa bi sürpriz:D |
bunun adı sürpriz diil abi imkansız kupon :D:D daha ilk maçtan yatmış zaten :D |
ılk maçtan gıttı bea :D karsıyakada en guvendıgım maçtı.ama turkıye maçına ınanıyorum 1 den 2 olucak maç |
En güvendiğin maçtan yatarsın bu tip kuponlarda zaten..:)..Bakalım kaçı tutacak...Bu saatten sonra tek Türkiye tutsa da olur, özellikle de maç sonucu..:).. |
Türkiye`de Saat: 13:51 . |