![]() |
18 Nisan Cumartesi Kuponu 157 Köln-Stuttgart (2) 1.75 160 Wolfsburg-Leverkusen (1) 1.65 226 Altach-Rapid Vienna (2) 1.60 229 Genoa-Lazio (üst) 1.75 TopLam : 8.085 MİSLİ : 20 Kazanc : 161 tL Buyrun Yorumlar ? |
git al paranı güle güle harca mehmet :D |
Tşkrler :) |
tutmazzz bu kuponnnn 20 tl bosuna gıderrr |
m'boro-fulham İ.Y 0 genoa-lazio üst huelva-R.Madrid alt A.Madrid-numancia TGS:4-6 toplam oran:11 buda bnm c.tesi kuponu.. |
aceleye geldi idare edin artık:D |
Tutabilir, olası sonuçlar... Bende B.Münih, Stuttgart, Hoffenheim, Wolfsburg, A.Villa, Middlesbrough, Portsmouth, Nantes, Sochaux, A.Madrid ve Malaga gibi takımlarının alacaklarını düşünüyorum, verilen oranlarda gayet iyi...Avellino ve Cittadella'da oranları iyi olduğu için oynanabilir...Mantona-Ancona, Cean-Nancy ve Valenciennes-Le Mans maçları da 0'a yakın bence...Arsenal-Chelsea ve Juve-İnter maçlarında da hocalara bakarak İnter ve Chelsea takımlarını önde görüyorum, uzatmaya da gidebilir Arsenal maçı belki... |
Köln-Stuttgart maçına dikkat derim.Çünkü,Köln'ün sağı solu belli olmuyor.Ben bu maçta Köln'ün yenileceğini sanmyorum. |
Banko Formula'da Alonso :P Nba'de de Los Angeles Lakers : ) |
Roterham, Crewe, Wycombe, Reading, Nottingham, Swansea, Bermingham, Brighton İnilteredeki bankolarım :) Oranlarda iyi, tutarsa süper... |
Alıntı:
|
benim kuponum 157 - 2 - stutgart - 1,75 164 - 1 - middles...- 1,9 166 - 1 - stoke - 2,20 187 - 2 - liecester - 2,00 ------------- oran 14,6 ben 2 lira yatrdm 29 lira alicaktm ki middles. yatird beni :S sağlık olsn artik.. |
Türkiye`de Saat: 15:00 . |