![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tuncay burda neydiki yurtdışında kaliteli oynasın oldum olası en sevmediğim futbolculardan birisi zaten kendisi..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YA ARKADAŞLAR NİYE BU ADAMI SADECE EZİKLERİN TAKIMINDA OYNADI DİYE YERDEN YERE VURUYOSUNUZ ŞİMDİ DİYELİM TUNCAY İNGİLTEREYE GİTMEDİ VE BEŞİKTAŞLILARLA BİR ANKET YAPILSA SİZCE KAÇ KİŞİ TUNCAYI BEŞİKTAŞTA GÖRMEK OYNAMASINI İSTER BEN SÖYLİM %90 beşiktaşta oynamasını isterim der buna ben de dahil eee daha neyi tartışıyorsunuz yada adamın günahını alıyorsunuz tamam adam gitmiştir ha başarılı olamamıştır ama bu adam kalitesiz demek günahtır yazıktır
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
ben şahsi fikrimi söyledim varada..eziklerde oynayıp oynamaması umurumda bile değiL..ben beşiktaşa gelmesinide istemezdim açıkçası..biz fenerin eskici dükkanı değiliz takımı onlardan aldığımız futbolcularla kurtaralım.tuncaya kadar neler var türkiyede..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |