12-11-2008, 22:35

|  

#1  |  
  |    Banned    
				   Tecrübe Puanı:  0     |      Hargreaves'ten kötü haber   |   |           M.United'in İngiliz oyuncusu Hargreaves, sezon sonuna  kadar forma giyemeyecek.         İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester  United'ın orta saha oyuncusu Owen Hargreaves, dizinden ameliyat olması  nedeniyle, sezon sonuna kadar forma giyemeyecek.    
Avrupa Futbol  Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde, sağ  dizinden başarılı bir ameliyat geçiren İngiliz oyuncunun, birkaç hafta içinde  sol dizinden de ameliyat olacağı, bu nedenle sezonu kapattığı belirtildi.     
Geçen yıl Bayern Münih'ten transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, bitmek  bilmeyen sakatlıkları nedeniyle Old Trafford'da kendini yeterince  ispatlayamamıştı.    
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda mücadele eden  ve 8 puanla grubun lideri olan Manchester United'da, diğer orta saha oyuncusu  Paul Scholes da dizindeki sakatlık nedeniyle 25 Kasım'da Villarreal ile  yapılacak maçta forma giyemeyecek.       
				__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |  

|        |