![]() |
Chelsea'ye Denizli'yi önerdi Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Chelsea'ye Mustafa Denizli'yi önerdiğini açıkladı. Oğuz Dizer'in sunduğu radyo programına katılan Şen, “Benden isim istediler, ben de tecrübesine, futbol felsefesine inandığım Mustafa hocanın ismini verdim. Şu an ünlü takım için adı geçen 4-5 ismin içinde Denizli de var” şeklinde konuştu. Denizli gelişmeleri doğrularken, konu hakkında şu an konuşmak istemediğini söyledi. 25.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Fanatik |
böyle bir şey olursa hem bi devrim olur hemde chelsea'ye yazık olur! :D |
öyle chelsea hep ali şen bir isim ister |
bu ali şen süper adam ya, herif çıkıyor programlara anlatıyor: "geçenlerde beni platini aradı...:D, blatter'la çilingir sofrasında bayağı bir konuştuk, kulağını çektim bize verdikleri ceza için...:Dcelsea benden isim istedi...:Dyok berlusconi samimiyetinden bana abi der...:D:D" |
DEVRİM TEK Mİ :D 1980 darbesi Puha:D |
Denizli gelişmeleri doğrularken, konu hakkında şu an konuşmak istemediğini söyledi doğru bence de konuşmaması lazım çünkü chelsea denizliye layık deil :D:D:D:D:D |
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D cok komik :D |
bence bu konu yanlış yere açılmış..komikler bölümüne açılsaydı tam süper olurdu bence :D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
CELAL KOLOT CHELSEA'YA MENAJER OLARAK GİDİYORMUŞ ZUAHAHAHAHHA PUAHAHHAHAHA :D :D |
Türkiye`de Saat: 11:38 . |