![]() |
yazıkkk yaaa...Oysa ne güzel bi eziktiii:) şimdi hem en kötü hem de en ezikk :p |
Alıntı:
|
bakin benim için sadece turk olmasi yeter yurt disinda oldumu... basarili oldumu her hangi bir futbolcumuz eski fenerli demiyorlar turk diyorlarr |
yazık zavallı denilecek kadar yazık |
Alıntı:
ben şahsi fikrimi söyledim varada..eziklerde oynayıp oynamaması umurumda bile değiL..ben beşiktaşa gelmesinide istemezdim açıkçası..biz fenerin eskici dükkanı değiliz takımı onlardan aldığımız futbolcularla kurtaralım.tuncaya kadar neler var türkiyede.. |
Tuncay en kötü 11'de Tuncay en kötü 11'deEurosport Premier League'de performansı en düşük 11 oyuncuyu seçti. 14.11.2007 11:26http://www.haberturk.com/kuturesim/tuncayavrupa.jpgEurosport Premier League'de geçen hafta sonu sergilenen performansları değerlendirerek oluşturduğu En Kötü 11'e Middlesbrough forması giyen milli oyuncumuz Tuncay Şanlı'yı da dahil etti Chris Kirkland (Wigan Athletic) - 20 Andy Griffin (Derby County) - 21 Marc Edworthy (Derby County) - 20 Titus Bramble (Wigan Athletic) - 20 Mario Melchiot (Wigan Athletic) - 21 Ryan Taylor (Wigan Athletic) - 21 David Dunn (Blackburn Rovers) - 19 Josip Skoko (Wigan Athletic) - 20 David Cotterill (Wigan Athletic) - 18 Jeremie Aliadiere (Middlesbrough) - 21 Tuncay Şanlı (Middlesbrough) - 23 İşte Eurosport'un geçtiğimiz hafta sonu Premier League'de sergilenen performansları değerlendirerek oluşturduğu En Kötü 11... Middlesbrough forması giyen milli oyuncumuz Tuncay Şanlı aldığı 23 puanla bu 11 içine girdi. Ve işte Eurosport'tan üzücü bir yorum; "Middlesbrough'nu forvet ikilisi Aliadiere ve Tuncay'ın En Kötü 11'de yer aldıklarını düşünecek olursak menajer Gareth Southgate'i zor günlerin beklediği ortada..." ajanspor |
eziklerde oynuyan oyuncu iste bu kadar temsil edebilir ancak türkiyeyi :D |
kazma !! |
başarılarının devamı dileğiyle |
rezil |
Türkiye`de Saat: 21:44 . |