![]() |
Arsene Wenger den BJK yi kızdıracak açıklama Wenger'den 8-0'lık örnek Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Şampiyonlar Ligi'nde yapmayı planladığı değişiklik konusunda uyarıda bulundu. Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi. Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti. |
terbiyesiz |
bu bakımdan haklı. bu utancı yaşatanlar utansın adam gördüğünü söylemiş! |
Adamın türkiye ligini izleyecek hali yok herhal.Beşiktaşıda tanımaması çok normal.Chelseayı değilde onları yenmiş olsaydık belki böyle diyemezdi.Ama şuanda 8-0 yenilmiş ve sahada hiçbir varlık gösterememiş bir takım var.Böyle birşey demesi çok normal.Aynen slavianın arsenale 7-0 yenilince bu takımın ne işi var avrupada dediğimiz gibi... |
adam haklı 2-1 yendimiz kadro nerde 8-0 yenildimiz kadro nerde ?! |
Cok mu cook hakli |
ezildik.... |
rezilliğin sonudur bu. |
bunu söyleyen değil söyletene bakacaksın! |
adam haklı gardaşım onlar nereeee beşiktaş nere bi topcuları kulubümüzü satın alacak paraya satılıyo...kondisyon teknik hırs disiplin azim herşey mevcut adamlarda takımlarında torpille oynayan topcular yok |
Alıntı:
|
iyi söylemiş |
Alıntı:
|
vallaha arkadaşlar şimdi adama kızsam bir turlu kızmasam birturlu...bu beşiktaş bizi mafetti... YÖNETIM İSTİFA ERTUĞRUL İSTİFA |
Türkiye`de Saat: 07:03 . |