![]() |
Tuncay Arsenal'i yıktı İngiltere Premier Ligi'nin 16. haftasında Middlesbrough, sahasında Arsenal'i ağırladı ve maçtan 2-1'lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maça çok kızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz 4. dakikada Steward Downing'in attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu penaltıya sebebiyet veren isim Arsenal'den Kolo Toure'ydi. Golden sonra da oyundaki üstünlüğü sürdüren Middlesbrough, temsilcimiz Tuncay Şanlı, Steward Downing ve O'Neill ile Arsenal kalesinde gol aradı fakat başaramadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında da oyundaki baskınlığı devam eden Middlesbrough, 74. dakikada Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın atttığı golle farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekibin atağında Arsenal kalecisi Almunia'dan dönen topa iyi bir vuruş yapan Tuncay, bu golle takımını rahatlattı. Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Middlesbrough, 90+4'te Rosicky'nin attığı gole engel olamasa da maçı 2-1 kazanmayı başardı. Ligin alt sıralarında yer alan Middlesbrough, bu maçta ligin tek namağlup ekibi Arsenal'i adeta sahadan silerek puanını 14'e yükseltti. Arsenal ise 16. maçında ilk yenilgisini aldı ve 37 puanda kaldı. Bu maçta Middlesbrough'un Arsenal kalesine 7'si isabetli toplam 15 şutuna, konuk ekip 4 tanesi isabetli 7 şutla cevap verebildi. Temsilcimiz Tuncay Şanlı ise geçtiğimiz hafta takımına kazandırdığı beraberlik golünün ardından bu maçta sahaya ilk 11'de çıktı ve yine golünü atarak takımdaki yerini sağlamlaştırdı. Milli futbolcumuz 90. dakikada hocası Southgate tarafından taraftarların alkışları eşliğinde oyundan alındı. |
maçı biraz izledim de arsenal büyük şok yaşadı... |
sonunda tuncay bir işe yaradı |
macı izledım arsenalın cok eksiği vardı tek isteiğim gruptan cıkıp arsenalle eşleşmemız. |
Alıntı:
|
kedi olalı fare tuttu. |
kötüyü görüyon mu ? |
çok beğenirdim tuncayı,iyice büyüdü gözümde..fbli değil artık,ruhu da temiz:)allah selamet versin,başarıları daim olsun diyorum.. |
hangi takımlı olursa olsun orda onu türkiyeli diye anıyolar buda gurur verici tabiki |
Alıntı:
|
gerçekten çok iyi oynadı ama tebrik etmek lazım sonuçta türk |
TUNCAY O TAKIMA BÜYÜK UMUTLARLA GELDİ AMA O TAKIM TUNCAY SAYESİNDE DÜŞÜCEK LİGTEN O ZAMAN TİLKİNİ DÖNECEGİ YER FENER OLCAK İŞTE O ZAMAN OLAN OLCAK HA BİZ FENERİ YENERKEN TUNCAY PEKİ BİŞİ YAPAMIYO AMA TEHLİKELİ Bİ ADAM |
evet çok güzel oynadı ızledım..maçı..attıgı gol herzamankı gıbı ona yakışandı....:) |
müthiş adam şu tuncay ya, gerçek kimliğini yavaş yavaş gösteriyor, böyle bir maçta attığı bu gol ve gösterdiği insan üstü performans onun için iyi bir vitrin oldu... |
portoyu yenersek arsenalla esleselim o wengeri bi taraflarına sokmalıyız bu sdatyumu |
Alıntı:
|
kendisini sevmesemde sevindim! en azından orda kalır burda eziklere dönmez! |
Tuncay haftanın 11'inde Lider Arsenal'in namağlup unvanına son veren Middlesbrough'da, çok iyi bir futbol ortaya koyan ve bir de gol atan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı, Eurosport'un Premier Lig'de geçen hafta sonu sergilenen performansları değerlendirerek oluşturduğu en iyi 11'de yer aldı. Daha önceki bir değerlendirmede haftanın en kötü 11'ine seçilen ve yapılan anketlerde Premier League'in en kötü transferleri arasında ismi geçen milli futbolcumuz, son 2 haftadaki performansının karşılığını haftanın 11'ine girerek aldı. Ajansspor.com'da yer alan habere göre Tuncay ve 6 M'Boro oyuncusunun haftanın kadrosunda yer almasının temel nedeni, lider Arsenal'in namağlup unvanına verdikleri maçta ortaya koydukları performanslar. Eurosport'un Sun, Mirror, Mail, Times ve Guardian gazetelerinde, oyunculara 10 üzerinden verilen puanlarla oluşturduğu haftanın en iyi 11 şöyle: David James (Portsmouth) - 38 Glen Johnson (Portsmouth) - 38 Jonathan Woodgate (Middlesbrough) - 36 David Wheater (Middlesbrough) -38 Emanuel Pogatetz (Middlesbrough) - 37 Gary O'Neil (Middlesbrough) - 41 Fabio Rochemback (Middlesbrough) - 40 Sulley Muntari (Portsmouth) - 39 Stewart Downing (Middlesbrough) - 40 Yakubu (Everton) - 42 TUNCAY ŞANLI (Middlesbrough) - 41 </B> |
Valla tuncaydan daha fazla şeyler bekliyoruz eziklerden gitme ama orda bizi temsil ediyo sonuçda |
Türkiye`de Saat: 21:38 . |