![]() |
Liverpool'a 1 milyar $ Geçtiğimiz aylarda Liverpool’a resmen talip olduğunu açıklayan Dubai Emiri El Maktum’un Liverpool’un mali yapısıyla ilgili incelemesini sonuçlandırdığı açıklandı. İngiltere’de pazar günleri yayınlanan, haftalık The Observer gazetesinin haberine göre, El Maktum’un sahibi olduğu Dubai Internatiol Capital’in (DIC), Liverpool’a teklif verme aşamasında olduğu belirtiliyor. Habere göre, kulübün şimdiki sahipleri Liverpool’un finansal yapısının bozulmasından dolayı satışa sıcak bakıyor. El Maktum’un Dubai Holding bünyesinde faaliyet gösteren DIC, emirliğe bağlı bir özel sermaye fonu. İlk bilgilere göre DIC, Liverpool’u satın almak için yaklaşık 1 milyar dolarlık teklif yapacak. Görüşmelerin ardından satın almanın şubat sonu tamamlanması bekleniyor. Akşam |
Bu demekdirki yeni sezonda Liverpool transfer borsasını acayip karıştıracak |
yazık o paraya.. |
vaybeeee ne para ama |
Paraya yazık ama Adamın umrundamı belkide 50 milyar doları var adamın playstationda menajelik oynar gibi kulüp satın almak istiyor :D:D Para işte çok olunca yapılabileceklerin sınırı olmuyor. O paraya kulüp alan adamın futbolcu transferi için pazarlık yapması yada istediği birini alamaması mümkün mü acaba :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence beşiktaşımızıda böyle biri alsa ne süper olur kimse tutamaz bizi ligte avrupa da başarılı oluruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
azerbaycandanda bir adam bjk almak ıstıyordu ama adam yalan oldu :D ben liverpool tarafratı olsam istemem kulupler para kazanılan iş gibi görulmemeli futbol işi zevk işi yöneticiler para olarak degerlendırmesın bunu |
Türkiye`de Saat: 13:15 . |