![]() |
Sezonun transfer bombası Manchester City, aylardır süren çalkantılı transfer sürecine, sezonun Avrupa çapındaki en büyük transfer bombasını patlatarak noktayı koydu ve Chelsea'nin yapamadığını yaptı. Manchester City, Real Madridli futbolcu Robinho'yu 42 milyon Euro'ya renklerine kattı. Transfer sezonunun bitimine saatler kala Real Madrid ile masaya kararlı oturan Manchester City'nin yöneticileri, bu flaş transferi 1 saat içersinde bitirmeyi başardılar. Transfere dair pazarlık yolunu seçmeyen Manchester City'nin yönetimi, Real Madrid'in, Brezilyalı yıldızın transferi durumunda 42 Milyon Euro'dan aşağı inmeyecekleri bilinceydiler ve bu teklifi kabul ederek, Robinho'yu renklerine bağladılar. Robinho'yu 5 yıllığına renklerine bağlayan Manchester City Kulübü, bu futbolcuya sezon başına ise 6 Milyon Euro ödeyecek. Geçtiğimiz yıl Manchester City Kulübünü satılan alan Taylandlı eski Başbakan Thaksin Shinawatra, bugün yine süpriz bir gelişme ile Manchester City Kulübü'nü Birleşik Arap Emirlikleri'nden olan bir yatırım şirketine satmıştı. Bu ani gelişmenin ardından Abu Dabili şirket, ilk transferini Robinho'yu renklerine bağlayarak gerçekleştirdi. Bu gelişmelerin ardından yıldız oyuncunun yarın İngiltere'ye gitmesi ve yeni kulübüyle sözleşme imzalaması bekleniyor. |
hayırlı olsun Manchester City'e:) |
hayırlı olsunda yeri yanlışş |
hayırlı olsun city e orası ingiltere ligi iki sene iyi performans göstersin city tutamaz onu daha büyük takımlara gider city de verdiğinden fazlasını alır kazanır yani |
city iyi iş başarmış |
cok buyk para bu topcu icin bence neyse hayirli olsun city e |
vay be helal olsun city e |
çok ilginç transfer hiç tahmin etmezdim iki taraf içinde hayırlı olsun. |
hayırı olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vay vay paraya bak :) |
Alıntı:
|
bu sene iyi çıkarır |
saçmalamayın yalandır.city kim robinho kim hahahahaha |
Alıntı:
|
Takımı böyle para babalarına satmak hiç doğru değil.. |
bence yatırım amaclı bır transfer değil bu , çünkü bahsedilen rakam çok büyük , robinho'yu bu paradan daha fazla bır paraya satmaları mümkün değil .Manchester city taraftarları , artık man. unıted 'ın gölgesinde kalmaktan sıkılmış durumdalar...biliyorsunuz ki city taraftarları, unıted taraftarlarından daha fazla ve artık başarısızlığa tahamülleri yok. |
Chelsea'ya niye gitmedi yaf...M.City Uefa'ya zar zor kalan bir takım, Robinho'ya yakışmaz M.City, hata yapmış bana göre...City'de parayı dökmüş yine, adamlarda para var tabii, istediklerini alabilirler... |
42 milyon euro mu?? Robinho real de ne oynamış da o kadar para etmiş acaba? harbiden enayi bu M.city başka birşey değil.:D |
Kesinlikle o kadar etmez robinho... |
Robinho ben chelseade oynamak istiyorum diyordu cityde nasıl mutlu olacak ki? |
hayrli olsn ama robinhonun yeri ynls suan bnce dha ii bi yerde olablrdi ki bn 1 2 yila ordan ayrilcagni dusunuorm tutamz bnce onu city |
hayirli olsun araplar satin almis manchester city i :D |
Süper bir transfer yaptılar helal olsun |
Türkiye`de Saat: 06:30 . |