![]() |
geremi ellerinde patladı Siyah-beyazlı kulüp ile transfer flörtü istediği şekilde noktalanmayan Geremi ile ilgili olarak Newcastle United Teknik Direktörü Joe Kinnear, 2-1 kaybedilen Manchester City maçından sadece bir gün önce Kamerunlu oyuncuyu satmaya çalıştığını itiraf etti. “Geremi’nin 4 milyon İngiliz Sterlini edeceğini düşündüğüm için Salı günü onu satmaya çalışıyordum ama anlaşma sağlanamayınca, onu sahaya sürmek zorunda kaldım” diyen İrlandalı teknik adam, Avrupa’dan bir takımla devam eden görüşmelerde herşeyin olumlu yönde seyrettiğini düşündüklerini fakat son aşamaya gelindiğinde bu transferin gerçekleşmediğini belirtti. |
tabi kimseye vermedi fiyatı arttırmak için sonra fiyasko |
bu sezon daha da kimse almaz die düşünüyorum |
bende teklif geleceğini sanmıyorum bu sezon.belki ülkesinde bi takım bulurr. |
çakallar. |
2 milyon €'ya verin alalım..:)..4 milyon sterlin gerçekten çokmuş yaf, o ne öyle... |
Oh olsun.. Beter olsunlar. |
Fabian ernst geliyorr |
cidden de patLamış.. :D |
Geremi kaliteli bir isim..Ernst'in gelmesi onu unutturdu ama Geremiyi de isterim ben açıkcası..Ortasahamız Ernst-Geremi-Topuz 3lüsünden oluşsa fena mı olur..:) Çok zor değil bu ihtimal bence..:) Ernstin ücreti harcinde kasadan çıkacak en fazla miktar 11-12 civarı olur...Okadar da olsun yaw..:) Şampiyonluğu satın almak gibi bişey bu zaten..:) |
Offf, üçlüye bak, muhteşem üçlü..:)..Top geçmez, arkalarında kim olursa olsun, önlerinde de..:)..Ama nerdeee... |
Türkiye`de Saat: 02:57 . |