![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
oda ii olabilir ama bir cok namaz kilmayan kisi var kiladiklari zaman ne olcak onu bilmeleri daha ii bence,, tabi mukafatlarinida bilmeleri ii bu konuda ii bir arastirma yapim ben en iisi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar ALLAh huteala hepinize hidayet nasip eylesin sizin icin dua etcem bulundugunuz konumun farkinda olmaniz bile guzle bence daha derin dusununce bazi seylere baslamak daha kolay olcak bence,, icinizde olduktan sonra sorun yok bence ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLAH ŞÜKÜR NAMAZIMI KUILIYORUM 5 VAKİT AMA OKUL OLDUĞU ZAMANLAR MAALESEF.. NAMAZ KILIN İNSAN ÇOK FERAHLIYOR GERÇEKTEN OLMADI BİR DENEYİN
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar hani demissiniz ya herkesin seyi kendine,, hic kimse kimseyi zorliyamaz diye,, bizimkisi zorlamak degil bole paylasimlar yapilmazsa bilgiler paylasilmazsa sonumuz nice olur?? belki bu yazilarla nette kac kisi namaza basladi,, niyetimiz zorlamak degil bilgilendirmek,, hic degilse bir kisi bile olsa bu yaziyla namaza baslarsa bizde sevabini aliriz demi saygilar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | \kardesim ole deme bak hic degilse baslayabiliormusun,, nefsini yenmek senin elinde biraz daha geyretli olursan namaz kilarken tadini almayidas bilirsen inan hic birakasin olmuyor bence dene,, ve dusun ALLAh hutealaya en yakin oldugun yer namaz kildigim yerdir,, namaz kilarlan dusun tam karsisindadir sen namaz kilarken kac tane melek inior yanina sen namaz kilarken bisey olmasin diye.. huzur bulmaya calis inan bana goklerde ucar gibi oluyorsun yeterki dene bunu.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | insanlar en güzel bahaneleri namaz kılmamak için bulabiliyorlar ve maalesef bu bahanelerle kendilerini avutuyorlar nedir dinimiz islam yani müslümanız nerden belli nedir namaz dinin direği al direği binadan ne oldu yıkıldı dimi.. allah cümlemize hidayet nasip eylesin şükürler olsun namazımı kılıyorum EN GÜZEL VE MAKBUL OLAN İBADET ŞEKLİ GENÇLİKTE OLANDIR
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |