![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi resmiyette tanrı olarak geçiyo gıcık oluyorum. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tşkrler paylaşım için Allah razı olsun
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyine gıcık olduğunuzu anlayamıyorum. Allah arapça bir kelime. Tanrı türkçe bir kelime. Yani yeri göğü bizi yaratan varlığa illaki arapça bir kelime ile mi seslenmek durumundayız. O zaman buyrun Allah ta demeyelim "Yaratan" diyelim. Var mı başka yaratan. Ne kadar Arap hayranısınız. Mantıklı olun biraz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında bu iki kelimede senin kalbinden nasıl geciyor ise o şekilde şekillenir tabiki allah kelimesi benim için de doğru olanı ama ne varki her erkek türk vatandaşı bu tanrı kelimesini bir şekilde kullanıyor ve kullanacak neden mi askerde her yemekte dua edilir ve tanrımıza hamdolsun diye yani bu kelimeyi 15 ay günde 3 sefer olmak üzere kullandırıyolar bize | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Ne alakası var ben anlamıorum..Türkçe kökenden gelen bir kelimedir...Arapça olunca daha mı sevap söylemesi..Daha mı dini ![]() Tanrı Hepinizi Korusun ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kusura bakmayın herkesin inancı vardır tabii ki ama saçma ötesi bir konuyu tartışıyoruz, yaradan birdir, ondan başka da ilah yoktur ve biz bunu bilerek O'nu hissederek hitap etmiyor muyuz, o halde Allah demişsin, Tanrı demişsin, God demişsin, Dieu demişsin, Gott demişsin, Dios demişsin, Dio demişsin ne farkeder... yeter ki ateist olmayın... ![]()
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşlar açıklama yapılmış neden hala kendinize göre bahane uyduruyorsunuz?? Fıkıhçılar bu konuda taviz vermiyorlar. Bunun arap hayranlığı ile alakası yok. O zaman bu zihniyette ezanın türkçe okunmasındada bir sakınca görülmez....İsteyen tanrı desin god desin farketmez kendi bileceğidir ama işi başka yönlere çekmeyin...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (01-10-2007 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |