![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | paylasiminiz icin tsk ederim bende bisey eklim... NAMAZINI BILE BILE KAZAYA BIRAKANLAR 80.000 SENE cehennemde yanacak,, peki kilmayanlarin hali nice olacak?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BIR GUN HZ. ALI (r.a.) IKINDI NAMAZINI KILAMADAN AKSAM OLUNCA,, BUNUN ACISIYLA KENDINI KAYALIKLARDAN ASSA ATAR,, BUNUN DUYAN HZ. MUHAMMED (s.a.v.) HEMEN YANINA KOSAR,, O AN HZ. ALI AGLAMAKTADIR,, HZ. MUHAMMED (s.a.v.) ONUNLA BERABER AGLAR VE DUA EDER, ONUN DUASININ ARDINDAN GUNES YENIDEN DOGAR, HZ. MUHAMMED; YA ALI BAK DAHA AKSAM OLMADI GUNES DAHA BATMADI KALK VE NAMAZINI KIL DER, ONUN SEVINCIYLE HZ. ALI KALKAR VE HEMEN NAMAZINI KILAR.. bunu bir kitapta okumustum,, burdada kendi dilimce anlatmaya calistim insallahh anlasilmistir.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence kılmayınca ne olacagından deilde namaz kılınca ne olacagından bahsetmek daha ii olacagı kanaatindeyim
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sizin için herzaman dua edeceğim
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
oda ii olabilir ama bir cok namaz kilmayan kisi var kiladiklari zaman ne olcak onu bilmeleri daha ii bence,, tabi mukafatlarinida bilmeleri ii bu konuda ii bir arastirma yapim ben en iisi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar ALLAh huteala hepinize hidayet nasip eylesin sizin icin dua etcem bulundugunuz konumun farkinda olmaniz bile guzle bence daha derin dusununce bazi seylere baslamak daha kolay olcak bence,, icinizde olduktan sonra sorun yok bence ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |