![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence arkadasımız çok güzel bi konuya değinmiş tamamen bilgilendirme amaclı bir paylasım bende bazen kaçırıyordum namazımı bazen kılıyodum şimdi kaçırmamaya çalışam inş.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() BILGI PAYLASMAKTIR ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ne kadar uzadı ya isteyen okur isteyen okumaz ![]() ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben din hocasi degilim,, olup olmamamda zaten sizi ilglendirmez,, bir seye nasil bakmak istersne oylede gorursun,, ben sizi yonlendirmiorum,, kimin ne yaptigi hangi dine bagli oldugu,, hangi seyleri yapip yapmaidgi beni hic ama hic ilgilendirmez,, bu yazinida cok sacma buluyorum,, benim niyetim paylasmaktir,, zaten her zamanda dedigim gibi bilgi paylasmaktir,, ben ustume dusen gorevi uyguluyor ve internette okudugum ve faydali olcagina inandigim seyleri paylasiorum,, kimse sizi bu yaziyi okumakla zorlamior,, yada neyi yapip yapmamakla.. valla konuyu okadar sacma bi yere cekmisinizki inan daha fazla soyleyecek seyler bulamiorum,, ALLAh razi olsun bir kac arkadas benim ne yapmak istedigimi anlior,, daha oncede yazmistim,, biraz sayfalari karistirirsaniz gorursunuz,, kimsenin neyi yapip yapmadigi veya neye inanip inanmadigi ne beni nede baskasini ilgilendirmez,, lutfen bi yazi yazarken iice dusunun ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
ebruli ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | okumadan geçsin güzel bi çözüm haklısın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |