![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konunun cıvıgını cıkaran arkadaşlara icten teşekkürlerimi sunuyorum. Bakın arkadaşlar isteyen kılar istemeyen kılmaz. Bu kimseyi ilgilendirmez. Konuyu tamamen inceledim konu bilgilendirme amaçlıdır. Kaldı ki yönlendirme amaçlı bile olsa insanlarının %90 ının müslüman olduğu bir ülkede bu gayet normal karşılanmalıdır öyle deilmi? Ülkemizde insanlar açık veya gizli bir şekilde hristiyanlığa davet ediliyor. Buna neden hiç kimsenin sesi cıkmıyorda burda arkadaşınız insanları namaza yönlendiriyo r diye sorun oluyor anlamıyorum? Konu ile ilgisi olmayan arkadaşlar konuyu okumasın olsun bitsin. Konuyu boykot etmek cozum deildir. Konuya yazılan mesajların %80 i konudan memnun. Geri kalan %20 lik dilim ise lütfen konuyu gormemezlikten geliniz..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
saygilar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |